Brana Komerc DOO Kruševac

Brana Komerc DOO Kruševac

Delatnost:Nespecijalizovana trgovina na veliko
PIB:100259155
Adresa:Jasički put 15
Poštanski broj:37000
Grad / Opština:Kruševac
Telefon:037/492-332, 037/455-802, 063/611-472
E-Mail:branakomerc1@mts.rs
Web:https://branakomerc.rs/

BRANA KOMERC KRUŠEVAC

Naša osnovna delatnost je trgovina na veliko rezervnim delovima za vozila iz privrednog programa.

Poslujemo od 1998. godine i tokom razvoja dostigli smo poziciju na kojoj nas prepoznaje veliki broj poslovnih partnera i sa koje uspešno gradimo kontakte sa novim saradnicima.

U skladu sa osnovnom delatnošću, pretežno smo orjentisani ka transportnim, saobraćajnim i komunalnim preduzećima, privrednim društvima u oblastima izgradnje i održavanja objekata, puteva i dr., odnosno prema poslovnim subjektima koji u svom voznom parku imaju privredna vozila.

Zbog toga smo razvoj firme usmerili ka obezbeđenju kompletnosti i komplementarnosti asortimana artikala, kroz uspostavljenu saradnju sa najpoznatijim domaćim i inostranim proizvođačima i ovlašćenim distributerima rezervnih delova i opreme za komercijalna vozila.

Kao zasebne programe usluga razvili smo servis u okviru kojeg nudimo i relizujemo servis delova, sklopova, grupa uređaja i motora (do generalnog remonta) kao i izradu svih vrsta hidrauličnih creva visokog pritiska i creva goriva, po kataloškim oznakama ili po uzorku.

Za navedene delatnosti raspolažemo svim potrebnim i adekvatnim resursima i potencijalima: ljudskim, prostornim i materijalnim.

U robnom asortimanu naše ponude naći ćete rezervne delove za kombi vozila, kamione, prikolice, građevinske mašine iz programa IMK 14. OKTOBAR, viljuškare i dr.

U našem servisu obavljamo sledeće usluge:

Servis vozila, viljuškara, motora, BOSCH pumpi, tahografa.

• Remont DIESEL motora sa agregatima

• Remont menjača sa pretvaračem obrtnog momenta

• Remont hidraulične instalacije

• Remont kočne instalacije

• Remont viljuškara