Poslovne Strane

Bruno Zaffero Jeans

Firma je osnovana 1990. Osnovna delatnost u to vreme sastojala se od proizvodnje farmerica u skromnim količinama za lokalno tržište. Međutim, interesovanje za proizvode Bruno Zaffero se postepeno povećavalo, što je stvorilo potrebu za proširenjem proizvodnih kapaciteta, a samim tim i mogućnost za otvaranje novih i proširenje postojećih tržišta. U takvim okolnostima od izuzetne važnosti je bila kvalitetna i stručna radna snaga, pa smo ulagali napor u stručno usavršavanje naših radnika. Ispitivanje tržista nam je bio glavni indikator uspeha i putokaz za dalje kretanje. Povratna informacija od naših potrošača je sve vreme bila pozitivna, tako da smo se u daljem radu oslanjali isključivo na osluškivanje želja i interesovanja kupaca.

Naš proizvodni program se sastoji od 70% proizvoda za muškarce, dok 30% pripada ženskom program. Većina proizvođača se fokusira na proizvodnju za žene, dok smo mi učinili suprotno, upravo iz tog razloga.

Ovakav način rada i organizacije proizvodnje je doprineo transformaciji jedne male firme u firmu koja ima karakter veleprodaje. Pored domaćih tržišta, Bruno Zaffero ima dve veleprodaje, u Arizoni (Brčko District) i Subotici. Danas je Bruno Zaffero firma koja je već stvorila lični pečat i prepoznatljiva na svim većim tržištima džinsa.

Naša misija je da uvek idemo u korak sa željama i interesovanjima kupaca, jer mi postojimo zbog njih.

Ideje za svoje proizvode crpimo iz svakodnevnih iskustava. Želimo da naši proizvodi nose atribute modernog i onog što je u trendu, ne zapostavljajući pritom ni liniju klasičnog koja je neminovno prisutna u većini naših kolekcija.

Više o nama na sajtu

www.brunozaffero.com