Poslovne Strane

Europlast Dinić doo

Sa pet decenija tradicije samostalna plastičarska radnja ”Europlast” je lider na tržištu u preradi plastičnih masa u Srbiji. Brend Europast poznat je po vrhunskom  kvalitetu, konkurentnim cenama i bogatim asortimanom robe iz oblasti fluidterm programa, kupatilske opreme i kompresionog fitinga. Kontinuirani prosperitet na tržištu ostvaruje  zahvaljujuci pre svega  standardno dobrom kvalitetu  proizvoda, novom dizajnu, prateći savremene  trendove u želji da zadovolji najviše kriterijume potrošača.

Da bi se osigurala stabilnost kvaliteta u proizvodnji svojih proizvoda samostalna plastičarska radnja Europlast je uvela i organizovala svoj rad  po sistemu menadžmenta kvaliteta SRPS ISO 9001 i SRPS ISO 14001. Za uvedeni sistem menadžmenta kvalitetom dobijen je sertifikat prvi put 2007.

Svoju uspešnu strategiju zaokruživanja procesa proizvodnje Europlast je preneo i u oblast proizvodnog programa poznat kao kompresioni fiting  za spajanje okiten creva.

 

Kao najznačajniji i najprodavaniji proizvod iz programa oprema za kupatilo izdvajamo  antibakterijsku WC dasku “GLAMUR” .

Novi Europlastovi proizvodi osvajaju tržište.