Dom za stara lica T&S Kapriš Zrenjanin

Dom za stara lica T&S Kapriš Zrenjanin

Delatnost: Dom za stara i nepokretna lica
PIB:109997884
Adresa:Bagremova 87
Poštanski broj: 23000
Grad / Opština:Zrenjanin, Zeleno polje
Telefon:063/298-409, 023/521-431
E-Mail:ts.kapris@gmail.com
Web:https://tiskapris.com/

Objekat doma je novijeg datuma, smešten u mirnom delu grada, građen od ekološki prihvatljivog materijala, suv i hidroizolovan. Korisnicima se usluga pruža u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.
Kapacitet doma je 29 ležajeva i to 14 u prizemlju i 15 na spratu.Sve sobe su opremljene najsavremenijim medicinskim električnim krevetima i TV uređajima. Dom poseduje sopstvenu kuhinju koja je izmeštena u zasebnom objektu u dvorištu kao i stolicu za lakše kretanje do sprata. Grejanje je centralno, podno, na principu toplotnih pumpi.
U lepom delu godine korisnicima je na raspolaganju dvorišni prostor koji mogu koristiti za radnookupacione aktivnosti, provođenje slobodnog vremena, obedovanje.

T&S KAPRŠ , dom za stara lica, je novijeg datuma, smešten u mirnom delu grada, građen od ekološki prihvatljivog materijala, suv i hidroizolovan, vodeći računa o udobnosti i funkcionalnosti prostora za svakog korisnika.

Smeštajne jedinice:

  • jednokrevetne
  • dvokrevetne
  • trokrevetne
  • četvorokrevetne

Kapacitet doma je 29 ležajeva i to 14 u prizemlju i 15 na spratu.
Svaka smeštajna jedinica je opremljena najsavremenijim medicinskim električnim krevetima, plakarom, noćnim ormarićem kao i televizorom, sa puno prirodne svetlosti i pogledom na zelenilo koje okružuje objekat.