Doormatik garažna vrata Smederevo

Doormatik garažna vrata Smederevo

Delatnost: Proizvodnja sigurnosnih vrata
PIB: 109392855
Adresa: Pazinska 1
Poštanski broj: 11300
Grad / Opština: Smederevo
Telefon: 062/171-52-50, 064/644-62-37
E-Mail: portmatik.sd@gmail.com
Web: https://www.portmatik.rs/

Doormatik je preduzeće čija je osnovna delatnost prodaja i ugradnja sledećih proizvoda:

  • Motorizovanih garnišni za zavese,
  • Segmentna garažna vrata sa daljinskim upravljanjem,
  • Motora za sve tipove kapija sa daljinskim upravljanjem,
  • Rampi sa daljinskim upravljanjem,
  • Sistema upravljanja motorizovanih fasada.

Našim kupcima, dajemo maksimalnu garanciju. U slučaju kvara u garantnom roku, na teren izlazimo u roku od 24 sati od trenutka javljanja problema. Uvek imamo rezervne delove, i mehaničke komponente i motore, tako da svaki kvar (u garantnom ili vangarantnom roku) možemo brzo sanirati. To je ono po čemu smo bolji od većine ostalih konkurentskih firmi.
Brendovi sa kojima radimo su Somfy (FR) za motore i automatiku, Marcegaglia (IT) paneli za garažna vrata i Pasedo (PL) okovi za garazna vrata.
Svim našim motorima se može upravljati pomoću klasičnih električnih komandi – tastera ili prekidača, ali takođe i daljinski – pomoću daljinskih upravljača ili pomoću telefona, tablet ili računara,čak i sa udaljenih lokacija. Prepoznali smo potrebu tržišta za ovim proizvodima koje treba da odlikuje pre svega odličan odnos cena-kvalitet. Naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, ali sa cenom koja je pristupačna. Iza kvaliteta stojimo, pre svega ugradnjom komponenti od najpoznatijih svetskih brendova, a zatim stručnim sklapanjem i montažom gotovih proizvoda.

Politika naše kuće je da nema prostora za improvizaciju kada se radi o kvalitetu. Jedino kvalitet može osigurati sigurnu poziciju na tržištu, dugotrajnost i prepoznatljivost.