Eksterna doo eksterno računovodstvo i konsalting Zaječar

Eksterna doo eksterno računovodstvo i konsalting Zaječar

Delatnost:Knjigovodstvo i računovodstvo
PIB:109358838
Adresa:TPC "Kraljevica" Ljube Nešića BB, Djordja Vajferta 23, Bor
Poštanski broj:19000
Grad / Opština:Zaječar, Bor
Telefon:060/42-19-005 060/421-90-08
E-Mail:eksternaza@gmail.com
Web:http://eksterna.rs/

Preduzeće za eksterno računovodsto i konsalting.

Sa preko 10 godina iskustva u oblasti računovodstvenih poslova možemo slobodno da kažemo da ćemo Vam pomoći da vodite svoje preduzeće na pravi način. Imamo stručan kadar koji je svoje iskustvo stekao dugogodišnjim radom, takođe vršimo neprestano stručno usavršavanje.

Nalazimo se u samom centru grada blizu Poreske uprave, mnogih poslovnih banaka i drugih važnih institucija da bi lakše i brže mogli da izađemo u susret potrebama naših sadašnjih,a i potencijalnih klijenata

Eksterna d.o.o. računovodstvo posluje sa ciljem da pruža kompletnu računovodstvenu uslugu.

Usluga koju pružamo podrazumeva ažurnost u evidentiranju promena, periodično sastavljanje potrebnih izveštaja i konsalting u oblasti poreskih propisa, evidencija i poslovanja sa kreditnim i drugim institucijama (banke, fondovi,NSZ).

Mi smo tu da , skladu sa važećim propisima pronađemo najbolje rešenje za vas i kroz jasan i konkretan ugovorni odnos poštujemo sve zakonom propisane norme ali i pravila struke i načela kodeksa profesionalne etike.

Naše usluge:

  • RAČUNOVODSTVO Eksterna d.o.o. računovodstvo posluje sa ciljem da pruža kompletnu računovodstvenu uslugu.
  • POREZI i PORESKO SAVETOVANJE Poreska pitanja se nameću kao neizostavni deo svakodnevnog poslovanja, a najuže su povezana sa računovodstvenom funkcijom u preduzeću.
  • HR – Human Resources Izlazimo u susret vašim zahtevima i kreiramo usluge po vašoj meri.
  • FINANSIJSKO IZVEŠTAVANJE Finansijsko izveštavanje je logičan proizvod računovodstvene funkcije u preduzeću. Zapravo se finansijskim izveštavanjem zadovoljavaju i najosnovniji ciljevi računovodstva.

Mi smo uspešno primenili naš sistem na desetine preduzeća iz potpuno različitih oblasti, i svakom klijentu smo doneli dodatne benefite od naše saradnje.

Eksterna d.o.o – s ponosom deo vašeg poslovnog uspeha!

EKSTERNA DOO ZAJEČAR OGRANAK EKSTERNA 2 BOR
Adresa Djordja Vajferta 23 
060/421-90-08