FP stolarija 2003 DOO Ribare, Jagodina

FP stolarija 2003 DOO Ribare, Jagodina

Delatnost: Proizvodnja ostale građevinske stolarije i elemenata
PIB: 108086163
Adresa: Kralja Petra Prvog 51
Poštanski broj: 35220
Grad / Opština: Ribare
Telefon: 069/274-27-77, 035/274-277
E-Mail: inesa633@gmail.com
Web: https://www.fpstolarija.com/

FP STOLARIJA doo

je 2003. godine počela sa proizvodnjom stolarije, i do danas uspela da stvori kvalitet i ugled poznat domaćem tržištu.

Sobna vrata

MEDIJAPAN

Medijapan je materijal izuzetno čvrste konstrukcije. U proizvodnji sobnih vrata koristi se masiv, presvučen medijapanom, pogodnim za farbanje. Tako dobijamo odlične karakteristike finalnog proizvoda, koji je izuzetnog dizajna i otporan na spoljašnje uticaje. Boja se određuje prema specifikaciji kupca.

PUNO DRVO

Drvo kao prirodni materijal ima svojstvo samoregulacije mikroklime što znači da se neprekidno vrši izmena unutrašnjeg i spoljašnjeg vazduha bez otvaranja prozora i vrata, a istovremeno nema gubitka toplote. Drvo je vrlo kvalitetan toplotni izolator i nakon prestanka grejanja zadržava toplotu i do 24 sata. Moderne i estetski čiste linije ove kolekcije garantuju zadovoljenje najprefinjenijih ukusa.

KRAFT MASTER

Kraft-master ili “Američki panel” su fabrički pripremljene MDF ploče sa izlivenom šarom i reljefnom simulacijom drveta (hrast). Završna obrada može biti i furnir i premazivanje poliuretanskim bojama po RAL karti. Klijenti mogu odabrati različit tip zastaklivanja. Standardna ponuda je ukrasno staklo debljine 4 mm.

FURNIR

Furnirana vrata doprinose luksuzu, udobnosti i toplini u svakom domu. U ponudi imamo veliki izbor kvalitenih prirodnih furnira-hrast, orah, trešnja, bukva… U odnosu na zrnastu strukturu, u ponudi su linije, crni, hrast, hrastova vlakna, zebra i drugi furniri od egzotičnih vrsta drveta.

Partenija

KLIZNA VRATA

Klizna vrata se rade po meri u zavisnosti od dimenzija prostora, od poda do plafona, od zida do zida, u uglovima… Pored namene za vrata plakara (Američki plakar), klizna vrata mogu da se koriste i kao pregradna vrata u prostoriji. Klizne sisteme karakteriše bešumno klizanje kao i bešumno zatvaranje sa slowmotion efektom dodavanjem usporivača na klizna vrata.