Frigomax Thermo King Srbija prodaja i servis rashladnih uređaja

Frigomax Thermo King Srbija prodaja i servis rashladnih uređaja

Delatnost:Proizvodnja rashladne i ventilacione opreme
PIB:103663361
Adresa:Maršala Tita bb,
Poštanski broj:15000
Grad / Opština: Šabac
Telefon:015/381-177
E-Mail:info@frigomax.rs
Web:https://frigomax.rs/

Frigomax je kompanija koja je u potpunosti posvećena razvoju svih kapaciteta u okvirima uslužne delatnosti u oblastima komercijalnog i transportnog hlađenja. Predstavljamo jedinstvenu opciju na srpskom tržištu za svakog kupca, gde jedna kompanija gaji svoje profesionalno usmerenje isključivo na hladni lanac.

Nudimo rešenja za sve vaše potrebe, bilo da se radi o skladištenju najrazličitijih roba, preradi, tretmanu u procesima, hladnom transportu ili na kraju, izlaganju i prodaji prehrambenih i drugih proizvoda u maloprodajnim objektima. Naši zaposleni su iskusni profesionalci u svom poslu, dostupni 24/7, za svaki vid podrške koji vam je neophodan.
CO2 SISTEMI RASHLADE
OPREMA ZA SUPERMARKETE
RASHLADNE KOMORE
PROIZVODNJA OPREME
IZVODJENJE
TRANSPORTNO HLADJENJE

Danas, nakon više od 15 godina, možemo slobodno reći da je Frigomax lider u oblasti transportnog hlađenja u Srbiji, gde Thermo King predstavlja sinonim za rashladni uređaj u transportu. Implementirali smo i pustili u rad, prvi u okruženju CO2 transkritični sistem rashlade za Delhaize Srbija, na šta smo posebno ponosni i što na neki način predstavlja krunu našeg dosadašnjeg rada u ovoj oblasti.