Garažna i industrijska vrata kapije i rampe Gates doo Beograd

Garažna i industrijska vrata kapije i rampe Gates doo Beograd

Delatnost: Proizvodnja i prodaja industrijskih rolo vrata
PIB: 100285344
Adresa: Tršćanska 21
Poštanski broj: 11080
Grad / Opština: Zemun Beograd
Telefon: 064/864-83-07
E-Mail: office@gates.co.rs
Web: https://gates.co.rs/

Bavimo se proizvodnjom industrijskih i garažnih vrata napravljenih od kompaktnih „sendvič“ panela sa toplotnom i zvučnom izolacijom, kao i automatizacijom kliznih i zaokretnih kapija.

Pored navedenog bavimo se i sistemima za zatvaranje prostora, protokolizacija (prolazi i parking mesta) automtske rampe, automatski stubici, parking sistemima, senzorskim automatskim vratima za ulaz u poslovne objekte, banke, markete.

  • Industrijska segmentna vrata
  • Garažna segmentna vrata
  • Kapije
  • Automatske rampe i stubići
  • Kontrola pristupa i parking sistemi
  • Automatska vrata

Nakon tri decenije poslovanja kompanija Gates iz Zemuna, proizvodi I ugrađuje segmetna vrata, industrijska I garažna vrata, parking sisteme, automatske rampe I stubiće, automatske kapije, parking barijere, motore za klizne kapije, prateću opremu za automatizaciju kapija I garažnih vrata. Vrhunski kvalitet rada I saradnja sa italijanskim dobavljačima opreme koja se ugrađuje obezbedila je kompaniji Gates poziciju firme kojoj se veruje.

Garancija kvaliteta proizvoda kompaniji Gates predstavlja primarnu komponentu u poslovanju. Stoga je važno da birate proizvod iza kojeg stoje godine rada I zadovoljnih korisnika u Srbiji I regionu.