Izrada nameštaja po meri | Stolarija Gavrilović Beograd

Izrada nameštaja po meri | Stolarija Gavrilović Beograd

Delatnost: Proizvodnja nameštaja
PIB: 110770479
Adresa: Bulevar Revolucije 39lj
Poštanski broj: 11130
Grad / Opština: Beograd, Kaludjerica
Telefon: 065/24-14-134
E-Mail: info@stolarija-gavrilovic.com
Web: https://stolarija-gavrilovic.com/

Stolarija Gavrilović se bavi izradom nameštaja već dugi niz godina i iza nas stoji veliki broj zadovoljnih kupaca. I danas izrađujemo nameštaj po meri za skoro svaki deo Vaše kuće, stana, poslovnog prostora…

Ukoliko želite da opremite ili renovirate Vaš stambeni ili poslovni prostor mi smo pravi odabir za Vas. Nudimo vam širok asortiman usluga po svetskim standardima i omogućavamo da izgradite mesto za život ili posao o kakvom ste oduvek maštali.
Veliki izbor materijala, završnih dekora i vrhunskih okova, uz našu kvalitetnu uslugu garancija su da će te imati lep, funkcionalan, kvalitetan i dugovečan nameštaj.

Nadstrešnice, letnjikovci, vidikovci

Prilikom kupovine ili izgradnje kuće, pre ili kasnije nameće se pitanje uređenja okućnice te ujedno i pitanje zaštite od sunca za neometeno uživanje na terasi, ili zaštitu vašeg glavnog ulaza u kuću.
Nadstrešnice koje izrađujemo su rešenje kako za zaštitu od sunca tako i za zaštitu od vetra ili kiše, te su prilagođene Vašim idejama i željama.
Drvene nadstrešnice mogu biti samostojeće (letnjikovci, vidikovci, za automobil) ili naslonjene na objekat (terase, tremovi, ulazi).