Izvodjenje radova u gradjevinarstvu Pro Fast Construction 011

Izvodjenje radova u gradjevinarstvu Pro Fast Construction 011

Delatnost: Gradjevinski radovi
PIB: 108249005
Adresa: Kostolacka 81/4
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Vozdovac.Beograd
Telefon: 069/192-59-84
E-Mail: profast011@gmail.com
Web:

PRO FAST CONSTRUCTION 011 d.o.o. je privatno preduzeće u građevinarstvu Srbije. Osnovano je 2013. godine na temelju desetogodišnjeg radnog iskustva osnivača preduzeća, sticanog u mnogim gradjevinskim firmama u Srbiji, kao i osloncem na stečene kadrovske i materijalne resurse. Preduzeće uspešno razvija profesionalni odnos prema radu i savremeni nivo organizacije, što je rezultiralo ostvarenjem brzog rasta i proširenjem delatnosti.
PRO FAST CONSTRUCTION 011 uživa veliki ugled zahvaljujući odgovornom i stručnom prilazu svakom poslu, korišćenjem najsavremenijih građevinskih dostignuća, mašina i alata, temeljnom i kvalitetnom radu i poštovanjem dogovorenih rokova.
PRO FAST CONSTRUCTION 011 ostvaruje reputaciju u svim građevinskim izvođačkim poslovima , pre svega konstruktivnim visokogradnje, izgradnji industrijskih objekata, rekonsrukciji i dr.
PRO FAST CONSTRUCTION 011 uspešno rešava sve zahteve investitora, razvijajući prateće potencijale potrebne za kvalitetno i konkurentsko nastupanje na tržištu u sledećim oblastima: Stambeni objekti, Industrijski objekti, Sportski objekti, betonske hale i skladišta.