Kelvin lite d.o.o. Najširi asortiman LED rasvete na jednom mestu

Kelvin lite d.o.o. Najširi asortiman LED rasvete na jednom mestu

Delatnost:Veleprodaja rasvete
PIB:110567635
Adresa:Gandijeva 3
Poštanski broj:11080
Grad / Opština:Novi Beograd
Telefon:065/227-15-48, 011/227-15-47
E-Mail:prodaja@kelvin.co.rs
Web:http://www.kelvin.co.rs

Osmišljen kao mesto na kom se može kreirati ambijent po ličnoj meri, salon preduzeća Kelvin Lite d.o.o Novi Beograd i internet prodavniaca www.kelvin.co.rs zadovoljiće i najistančanije ukuse u pogledu  rasvete. Pored izloženih proizvoda koji predstavljaju najnovije trendove u Led osvetljavanju, ali i dekorativne rasvete,osoblje salona je na raspolaganju da detaljnije pokaže, ali i edukuje potrošače o inovacijama na polju rasvete. Najširi asortiman LED rasvete brenda Forma na jednom mestu garancija je da svako može pronaći željeno osvetljenje za svoj dom, poslovni prostor, kancelarije, dvorišta, proizvodne pogone, lokale i slicno.

Dekorativna rasveta klasičnog i savremenog dizajna, daje poseban pečat svakom enterijeru čineći prostor jedinstvenim i stilizovanim. Moderni, ali i vanvrmenski komadi u vidu podnih ili zidnih lampi, lustera, plafonjera, stonih lampi, ili svetiljki za spoljašnje osvetljavanje, izuzetnog kvaliteta oplemeniće svaki dom ili poslovni prostor.

Koncept Kelvin lite-a salona omogućava da se na jednom mestu u potpunosti osmisli i osvetli enterijer koji ostavlja utisak!

Ljubazno i stručno osoblje Kelvin lite-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.

Svratite do nas i sami se uverite.

Uvek na raspolaganju Vaš Salon rasvete Kelvin !!!

Radno vreme:

Radnim danima od 09h do 20h Subotom od 09h do 17h