Rile Roll Roletne i komarnici Zemun – Beograd

Rile Roll Roletne i komarnici Zemun – Beograd

Delatnost: Prodaja i ugradnja roletni, venecijanera i trakastih zavesa
PIB: 108554512
Adresa: Dobanovački put 48
Poštanski broj: 11080
Grad / Opština: Zemun - Beograd
Telefon: 064/312-98-73, 011/312-98-73
E-Mail: marko.ristic.bg@gmail.com
Web:

Rile Roll Roletne i komarnici Zemun – Beograd

Preduzeće Rile Roll pruža usluge proizvodnje, isporuke i montaže roletni i komarnika za sve vrste stolarije. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i vrhunskom kvalitetu usluge istakli smo se u domenu našeg rada i stvorili prepoznatljivo ime.

Sa željom da Vašem stanu ili kući pružimo efikasnu zaštitu od sunca, kiše, vetra, kao i insekata, svi naši proizvodi izrađuju se od veoma kvalitetnih i izdržljivih materijala, koji istima daju savršenu funkcionalnost i dug vek trajanja. Takođe, bavimo se uslužnom proizvodnjom roletni i komarnika za stolare, po specijalnim cenama.

Prozore i vrata nije potrebno zaštititi samo od toplote, već je sve više poželjna i zaštita od komaraca i drugih insekata. Naši komarnici izrađuju se od PVC-a i aluminijuma, u 3 osnovne varijante: rolo komarnici za prozore, harmonika sistem za balkonska vrata i veće otvore, kao i komranik vrata. Pored vrhunskih profila, svi komarnici sadrže visoko kvalitetnu mrežu od fiberglasa, koja je otporna na uticaj sunca i mehanička oštećenja.

Rile Roll roletne izrađuju se u dva tipa lamela: PVC lamela i aluminijumska lamela, punjena poliuretanom, u skladu sa vašim željama i zahtevima. Konstrukcija roletne je izrađena od nerđajućih profila dekorativnog izgleda i odličnih karakteristika koje omogućavaju dug vek trajanja. Takođe, delatnost naše firme je isporuka i montaža roletni.