Rolo vrata prodaja i servis 29. mart Beograd

Rolo vrata prodaja i servis 29. mart Beograd

Delatnost: Proizvodnja i prodaja industrijskih rolo vrata
PIB: 108350676
Adresa: Borivoja Tasića 4
Poštanski broj: 11460
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 062/28-66-11, 064/26-22-652
E-Mail: 29martbarajevo@gmail.com
Web:

Rolo vrata prodaja i servis 29. mart Beograd

Rolo vrata 29.mart bavi se izradom, ugradnjom i održavanjem čelicnih i aluminijumskih rolo vrata, rolo mreža, rolo rešetaka sa okcima, rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom…
Porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i održavanjem: čelicnih rolo vrata, rolo mreža, aluminijumskih rolo vrata, rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom, kao i plastifikacijom metala. Trudimo se da iz godine u godinu poboljšamo naše proizvode kako bi kupci mogli da dobiju sve što im treba na jednom mestu.
Aluminijumska rolo vrata su našla široku primenu na objektima uz stambene jedinice jer su manje bučna, lakša za rukovanje i imaju bolju termoizolaciju.
Servis rolo vrata
Naša firma nudi servis i održavanje rolo vrata. Servis Vaših garažnih i sigurnosnih rolo vrata su važni kako bi vrata imala duži radni vek.
Usluge:
SERVIS ROLO VRATA
PLASTIFIKACIJA METALA
AUTOMATIZACIJA ROLO VRATA
BRAVARSKE USLUGE
TRANSPORT ROLO VRATA
UGRADNJA ROLO VRATA
ROLO REŠETKA se primenjuje kao zaštitna mreža na poslovnim objektima, lokalima kod kojih je bitna bezbednost ali i izgled eksterijera. Primenjuje se i u javnim garažama gde je potrebna dobra cirkulacija vazduha.
Rolo rešetke su sačinjene od od cevi fi 18mm. Način rukovanja može biti ručno (na reduktor) ili automatizovano (elektro motor), takođe je uvek obezbeđen uslov za podizanje ili spuštanje rešetki kad nema mrežnog napajanja struje. U oba slučaja rolo rešetki, njenom motoru ili samom licu koje ručno podiže rešetku da bi težinu vrata savladali lakše pripomažu opruge koje se proračunavaju po dimenziji-odnosno težini rešetke.
Rolo rešetke sa okcima
Rešetka može da podnese velike širine.
Do sad smo montirali nekoliko rolo rešetki od preko 9000mm. Rade besprekorno, na sastavu cevi i pune lamele završnog profila nema nikakvih savijanja lima ni nakon godinu dana korišćenja.