SAGA ŠKOLA NORVEŠKOG JEZIKA Beograd

SAGA ŠKOLA NORVEŠKOG JEZIKA Beograd

Delatnost:Škole stranih jezika
PIB:105901025
Adresa:Kneginje Zorke 11a
Poštanski broj:11104
Grad / Opština:Beograd
Telefon:069/220-73-22, 011/245-12-40
E-Mail:saganorveski@gmail.com
Web:https://norveska.org/

SAGA ŠKOLA NORVEŠKOG JEZIKA Beograd

Prva, najstarija i jedina škola norveškog jezika
Priča škole norveškog jezika Saga počinje 1989, kada su prvi učenici počeli sa pohađanjem kurseva Norveškog jezika u centru Beograda. Od tada više od dve decenije kasnije, više hiljada ljudi je prošlo kroz Sagine kurseve i naučilo norveški jezik. Na stotine naših učenika živi i radi u Norveškoj, mnogi od njih i dalje u kontaktu sa školom.

Prednost Sage je što se toliko dugo bavi isključivo norveškim jezikom i Norveškom, ne rasipajući fokus na druge jezike. Samim tim i kvalitet nastave je na najvišem nivou. Svi Sagini predavači su sa katedre sa Skandinavistiku Filološkog fakulteta, a tu su i gostujući lektori iz Norveške. Kulturne manifestacije i druženja sa prijateljima iz Norveške sastavni su deo škole. Škola norveškog Saga je poznata po tome što svojim učenicima pomaže oko svih informacija koje su im potrebne u vezi sa Norveškom, uključujući i autorizaciju diploma u norveškom Helsedirektoratu (bivši SAK). Saga prati promene u norveškoj državnoj kancelariji za zapošljavanje i priznavanje obrazovanja od samog početka tako da u svakom trenutku možete dobiti najprecizniji odgovor vezan za papirologiju koja se tiče većine zanimanja.

Bitan deo Sagine usluge je i škola norveškog za decu, sa nastavom i udžbenicima prilagođenim najmlađima i učenjem kroz igru. Nastava za odrasle se odvija u grupama, ali omogućeni su i privatni časovi kao i časovi putem skajpa. Dođite i uverite se zašto je Saga najsigurniji put ka znanju norveškog jezika.