Salon nameštaja NIš | Mitić Enterijer

Salon nameštaja NIš | Mitić Enterijer

Delatnost:Prodaja nameštaja
PIB:109971542
Adresa:Šumatovačka 32
Poštanski broj:18000
Grad / Opština:Niš
Telefon:062/421-247
E-Mail:miticivanaika92@gmail.com
Web:https://www.facebook.com/profile.php?id=100042242662369

Dobrodošli u Mitić Enterijer Vaša oaza stila u srcu Niša!

Tražite savršen spoj udobnosti i elegancije za svoj dom? Mitić Enterijer je Vaša destinacija broj jedan za vrhunski nameštaj u Nišu!

UGAONE GARNITURE Stvorite prostor za opuštanje u kojem će se okupljati cela porodica. Naša paleta ugaonih garnitura savršeno kombinuje funkcionalnost i sofisticiran dizajn.
TDF GARNITURE Transformišite svoj prostor s TDF garniturama koje plene savremenim stilom i vrhunskim kvalitetom. Uživajte u luksuzu svakog trenutka provedenog kod kuće.
TRPEZARIJSKI STOLOVI I STOLICE – Okupite najmilije za zajednički obrok uz naše elegantne trpezarijske setove. Dizajnirani s ljubavlju prema detaljima, stvaramo prostor za nezaboravne trenutke.
KOMADNI NAMEŠTAJ – Individualnost je ključ. Naš komadni nameštaj omogućava vam da kreirate prostor prema svojim željama i potrebama.
REGALI I KOMODE– Organizacija s stilom! Pronađite savršen balans između funkcionalnosti i estetike uz naše regale i komode koje će dodati dozu elegancije svakom prostoru.
Posetite nas i doživite svet nameštaja kroz prizmu Mitić Enterijera. Naš stručni tim je tu da vam pruži personalizovanu uslugu i pomoć u stvaranju savršenog ambijenta.