Sanitetski prevoz SOS MEDIC Surčin – Beograd

Sanitetski prevoz SOS MEDIC Surčin – Beograd

Delatnost: Sanitetski prevoz pacijenata
PIB:
Adresa: Vidovdanska 35
Poštanski broj: 11271
Grad / Opština: Surčin - Beograd
Telefon: 064/320-15-49
E-Mail:
Web:

Sanitetski prevoz SOS MEDIC Surčin – Beograd

Vršimo sanitetski prevoz bolesnika sa jednog mesta do drugog. Kada je priroda bolesti takva da se ne dopušta kretanje, dobar prevoz iz i do bolnice je veoma važan. Mi smo tu u svakom trenutku da pomognemo bolesnicima od samog kreveta do drugog kreveta ili lekara‚.
Vrste prevoza
Vrste prevoza koje pružamo su raznovrsne. Naši korisnici su nepokretne osobe, stariji ili bolesni pacijenti, i svi kojima je teško kretanje, kao što su ortopedijski, gerijatrijski ili onkološki pacijenti.
Prevoz pacijenta do bolnice ili do kuće
Prevozimo pacijente od bolnice do kuće i obrnuto.
Prevoz starih i bolesnih do banje
Naš prevoz pomaže bolesniku ili nepokretnoj osobi da stigne u banju, kod prijatelja ili u mesto gde želi.
SOS Medic je preduzeće osnovano u Beogradu sa primarnim zadatkom najkvalitetnijeg sanitetskog prevoza u zemlji i inostranstvu. Vršimo prevoz starih, nepokretnih ili bolesnih lica do bolnica, banja i staračkih domova na područiju cele zemlje novim i savremeno opremljenim sanitetskim vozilima uz iskusno osoblje. Prevoz korisnika vršimo “od kreveta do kreveta”.

Naše radno vreme je 24 časa 7 dana u nedelji što znači da vam je usluga brzog i efikasnog sanitetskog prevoza dostupna u svakom trenutku. Pri prevozu do bolnica prvi sat čekanja je gratis, a svaki sledeći se naplaćuje.
Da bi prevoz pacijenata i slabo pokretnih i nepokretnih osoba bio udoban i bezbrižan brine se tim iskusnih i ljubaznih ljudi. Mi brinemo o svakom našem korisniku na isti način, profesionalno. Takođe i komunikacija s nekim kome je potrebna nega i pažnja. Ekipa ozbiljnih i profesionalnih, pažljivo odabranih mladih ljudi.