Sklopivi stolovi i sklopivi nameštaj Maguna Dizajn

Sklopivi stolovi i sklopivi nameštaj Maguna Dizajn

Delatnost:Proizvodnja nameštaja
PIB:
Adresa:Altina BB
Poštanski broj:11080
Grad / Opština:Zemun
Telefon:062/221-910
E-Mail:magunadizajn@gmail.com
Web:https://www.instagram.com/magunadizajn/

Nudimo širok asortiman sklopivih stolova koji odgovaraju vašim potrebama, od malih do velikih okruglih i pravougaonih stolova.
Lako se održavaju, skladište i pružaju odličnu opciju za domaćinstvo kako u svakodnevnoj ličnoj upotrebi tako i prilikom porodičnih okupljanja ili uživanja u obroku sa voljenim osobama, u radu na računaru ili bavljenjem hobijem.
Dođite i istražite široki izbor sklopivih stolova i učinite da Maguna bude deo vašeg doma
Kao dugugodisnji proizvodjac I korisnik sklopivih stolova raduje nas sto mozemo podeliti sa vama iskustvo u koriscenju ovih svestranih i multifunkcionalnih sklopivih stolova.

Naši sklopivi stolovi su savršeni za male prostore i mogu se koristiti u različite svrhe, od stola za svakodnevnu upotrebu u razlicite svrhe I potrebe, proslava rodjendana , slave do stolova u svrhu koriscenja za radne površine za ketering, za kucne radionice, krojacke potrebe… Naši stolovi su dizajnirani tako da budu lagani i izdržljivi, što ih čini lakim za transport i skladištenje I jednostavnim za upotrebu.

Nudimo različite veličine i oblike koji odgovaraju svim potrebama.

Stolovi su napravljeni od kvalitetnih materijala i dolaze u nizu završnih obrada, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetan proizvod. Pored toga, naš tim za korisničku podršku je uvek na raspolaganju da odgovori na sva pitanja i pruži savet o tome kako da koristite i odrzavate svoje sklopive stolove. Dakle, ako tražite odlično rešenje za svoje prostorne potrebe, pogledajte Magunu već danas!