Specijalistička ordinacija AS Medica Zlatibor

Specijalistička ordinacija AS Medica Zlatibor

Delatnost: Specijalistička medicinska praksa
PIB: 112346197
Adresa: Viogorska 7
Poštanski broj: 31315
Grad / Opština: Čajetina-Zlatibor
Telefon: 064/889-0131
E-Mail: asmedicazlatibor@gmail.com
Web: http://www.asmedica-zlatibor.com

Specijalistička ordinacija AS Medica Zlatibor

Specijalistička ordinacija iz oblasti interne medicine „AS MEDICA ZLATIBOR“ se nalazi na Zlatiboru, Viogorska 7, u blizini skijališta Obudojevica.
Naš stručan i nadasve predan tim lekara i medicinskih tehničara, zadužen je za brigu o Vašem zdravlju. Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu poliklinike kao i u kućnim uslovima.
U „AS MEDICA ZLATIBOR“ možete obaviti preglede lekara opšte medicine, preglede svih specijalnosti kao i kompletnu UZ dijagnostiku na najsvremenijim ultrazvučnim aparatima.
Naš stručan i nadasve predan tim lekara i medicinskih tehničara, zadužen je za brigu o Vašem zdravlju. Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu Poliklinike kao i u kućnim uslovima.

U „AS MEDICA Zlatibor“ možete obaviti preglede lekara opšte medicine, preglede svih specijalnosti kao i kompletnu UZ dijagnostiku na najsvremenijim ultrazvučnim aparatima.
Vršimo sistematske preglede za odraslo stanovništvo i decu ali nudimo i niz paketa usluga u cilju ranog otkrivanja bolesti kao i rizika za nastanak hroničnih nezaraznih bolesti (srčane bolesti, moždani infarkt, šećerna bolest, plućne bolesti, maligne bolesti…).

Takođe se u našoj ustanovi rade i pregledi u cilju ranog otkrivanja bolesti štitaste žlezde, prostate i dojke.