SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA VITALIS Vračar – Beograd

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA VITALIS Vračar – Beograd

Delatnost: Specijalistička medicinska praksa
PIB: 100159871
Adresa: Kralja Milutina 35
Poštanski broj: 11104
Grad / Opština: Vračar-Beograd
Telefon: 011/36-40-544, 011/ 36 29 558
E-Mail: office@vitaliscentar.com
Web: http://www.vitaliscentar.com/

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA VITALIS Vračar – Beograd

Dr Vesna Marinković-Mičić specijalista za anesteziju, reanimaciju i akupunkturu, Predsednik udruženja akupunkturologa Srbije
Vitalis je prva privatna lekarska praksa i prvi Centar za tradicionalnu i modernu medicinu i estetiku. Svih tih godina uspešno, Svih tih godina uspešno, AKUPUNKTUROM leči mnoge bolesti Dr Vesna Marinković – Mičić.

Vitalis – prvi Centar za tradicionalnu i modernu medicinu,prerastao je u pravu malu kliniku ukupne kineske medicine. To je, naravno, pre svega zasluga Dr Vesne Marinković – Mičić koja je, prva i na pravi način afirmisala praktičnu akupunkturu u bivšoj Jugoslaviji do te mere, da je ova terapija ušla i u gotovo sve druge zdravstvene ustanove

Dr Vesna Marinković – Mičić, specijalista za anesteziju, reanimaciju i akupunkturu i predsednik Udruženja akupunkturologa Srbije, veliki je poznavalac i praktični stručnjak i zapadne i ukupne kineske medicine. Prva je, i na visokostručnom nivou “pomirila” tradicionalnu i modernu medicinu u uspešnom lečenju mnogih bolesti. Zato su je izlečeni pacijenti prosto gurnuli u medijsku orbitu. Već godinama pišu novine, snimaju su televiziske emisije, govori se na radiju…

MODERNA AKUPUNKTURA
Od tradicionalnog do savremenog
Akupunktura više nije nepoznata širokim masama ljudi, sve više privlači pažnju i njihovo interesovanje, zbog izuzetno efikasnog načina delovanja, zbog neobičnog i vrlo zanimljivog filozofskog pristupa, zbog alternativnog načina lečenja koji ima samo pozitivne efekte na organizam, a za razliku od savremenih lekova, bez štetnih neželjenih posledica.

LASER- tradicija i moderna nauka zajedno
JEDINSTVENI LASERI – SAMO U VITALISU

Naša ekipa stručnjaka:
Inženjer Vladislav Mičić, dizajneri Petar i Boban Mičić i dr Vesna Marinković Mičić dali su veliki doprinos ovoj oblasti nauke i medicine sa svetski priznatim pronalscima i odobrenim patentima Multilasera za istovremenu stimulaciju većeg broja akupunkturnih tačaka i Multilaserom za jedinstvenu metodu lečenja mnogih bolesti.
Zahvaljujući fizičkim karakteristikama ovih lasera oni ostvaruju daleko bolje i brže efekte u lečenju….. Od monomlaznih lasera i plus istovremenom stimulacijom sa više lasera daju holistički efekat.
Multimlazni laseri obezbeđuju bezbolnu akupunkturu , istovremenom stimulacijom akupunkturnih tačaka za lečenje određene dijagnoze. Ovakva moderna terapija od izuzetnog je značaja za lečenje dece i rekonvalescenata, jer su to pacijenti koji bi nerado primali klasičnu iglo-terapiju zbog straha od igala, iscrpljenosti i bezbolnosti. Soft (meki) laseri potpuno bezbolno obezbeđuju najbolje efekte u stimulaciji akupunkturnih tačaka i lečenju bolesti kao i klasični tretmani akupunkture.
Monohromatska,koherentna svetlost uskog spektra dovodi u pravilan kod oscilovanja bolesno tkivo koje je zbog bolesti izašlo iz ravnoteže i pravilnog koda oscilovanja.

U CENTRU ZA TRADICIONALNU, MODERNU MEDICINU I ESTETIKU AKUPUNKTUROM USPEŠNO LEČIMO SLEDEĆE BOLESTI I STANJA :
ALERGIJE
ASTMU
AKNE
BRONHITIS
CISTE
CELULIT
DIJABETES
DIJABETIČKU NOGU
EKCEMI
DEPRESIJA
FOBIJE
GLAVOBOLJU
HORMONSKI STATUS
HEMIPLEGIJU
IŠIJAS
JAČANJE IMUNITETA
LOŠU CIRKULACIJU
LOŠU KONCENTRACIJU
LIFTING LICA
MIGRENE
MIOME
NOĆNO MOKRENJE KOD DECE
NERVOZU
NEURALGIJE FACIJALISA
NEURALGIJE TRIGEMINUSA
ODVIKAVANJE OD PUŠENJA
OPADANJE KOSE
PSORIJAZU
PROŠIRENE KAPILARE
PUŠAČKU NOGU
PAREZE
PARALIZE
REUMATSKE BOLESTI
SPONDILOZA
SINUSITIS
STOMAČNE TEGOBE
STERILITET
SLABU FIZIČKU KONDICIJU
UKOČENOSTI
VIŠAK KILOGRAMA
VISOK KRVNI PRITISAK
VRŠIMO REVITALIZACIJU