SPECIJALNA BOLNICA DR ŽUTIĆ Beograd

SPECIJALNA BOLNICA DR ŽUTIĆ Beograd

Delatnost: Specijalistička medicinska praksa
PIB: 104052047
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 125g
Poštanski broj: 11070
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 011/311-77-42, 064 / 116 23 34
E-Mail: kontakt@drzutic.com
Web: https://drzutic.com/

SPECIJALNA BOLNICA DR ŽUTIĆ Beograd

Osnivač Dr Branimir Žutić je rođen u Beogradu 1949. godine. Po završetku fakulteta zapošljava se na ORL odeljenu bolnice “Dr Dragiša Mišović – Dedinje” gde je specijalizirao ORL. Bio je poznat po tome što je svakodnevno obavljao veliki broj operacija i što su ispred njegove ordinacije uvek bili ogromni redovi.

Od 1994. godine počinje u svoje slobodno vreme da radi kao konsultant u privatnim poliklinikama i ordinacijama u Beogradu. U vreme kada je odlučio da napusti bolnicu i da otvori svoju ORL ordinaciju radio je kao konsultant u 16 privatnih medicinskih ustanova. Aprila 2001, posle 28 godina rada u “Dr Dragiša Mišović – Dedinje”, on napušta bolnicu da bi otvorio svoju ORL ordinaciju. Nastavlja da operiše, samo sada po privatnim bolnicama.

U jesen 2004. otvara svoju privatnu ORL bolnicu u kojoj stvara uslove za rad i za boravak pacijenata kakve je oduvek želeo da ima. Posle 5 godina od otvaranja ORL bolnice ista postaje jedna od eminentnh ORL institucija u zemlji. Uporedo sa porastom broja pacijenata dolazi i do potrebe za dodatnim specijalnostima kao što su pedijatrija i internističke službe.

U Januaru 2009. godine otvaraju se dve nove ordinacije “Pedijatrija Dr Žutic” i “Interno Dr Žutic” koje omogućavaju da se pacijentu pruži potpuna usluga. Lekari koji su stalno zaposleni u ove dve nove institucije kao i medicinske sestre su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili visok kriterijum kvaliteta usluge koji je oduvek bio osnovni cilj ove medicinske ustanove.

Pored stalno zaposlenih lekara sklopljeni su i ugovori sa različitim renomiranim specijalistima iz oblasti pedijatrije i interne medicine kako bi se pacijentima pružila mogućnost što bolje dijagnostike.