ŠPIK DOO Beograd

ŠPIK DOO Beograd

Delatnost: Livenje ostalih obojenih metala
PIB: 101822844
Adresa: Kružni put 109
Poštanski broj: 11309 Leštane
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 063/769-22-16, 011/787-32-88
E-Mail: spik@spik.rs
Web: http://www.spik.rs/

ŠPIK DOO Beograd

Špik doo je osnovan 1990 godine, i poznati je proizvođač visoko kvalitetnih betonskih cevi i raznih drugih betonskih elemenata.

Takođe, bavimo se i prodajom livenih gvozdenih poklopaca, penjalica za šahte i rešetaka domaćih i stranih proizvođača. Dugogodišnja tradicija, veliki broj vernih i zadovoljinih klijenata, a pre svega iskustvo i prilagođavanje zahtevima klijenata, garantuju vam kvalitet kojim izlazimo u susret svim vašim zahtevima, potrebama i željama. Stekli smo reputaciju zbog konstantne i stroge kontrole kvaliteta, pažljivog vođenja proizvodnog procesa i ispunjavanja rokova isporuke.

Naša Vizija: Kontinuarnim ulaganjem u proces proizvodnje, implementacijom najsavremenijih tehnologija i stalnim usavršavanjem zaposlenih, ”Špik” doo ima za cilj da očuva i opravda zavidnu poziciju koju trenutno ima na domaćem tržištu, kao i da obezbedi stalni rast preduzeća i uvećanje tržišta.

Proizvodni program

Proizvodni objekat nalazi se u Leštanima na preko 1000 kvadratnih metara. Savremena proizvodna linija, dobro obučeni i iskusni radnici, omgućavaju nam da sa velikom preciznošću vršimo izradu proizvoda iz našeg asortimana, kao i izradu betonskih elementa po porudžbini. Naš proizvodni proces, pakovanje i skladištenje proizvoda su u potpunosti u skladu sa standardima EU.