Sportski centar Bora Cvetković-Lane i Škola fudbala Lane Beograd

Sportski centar Bora Cvetković-Lane i Škola fudbala Lane Beograd

Delatnost:Sportski centar i škola fudbala
PIB:
Adresa:Marka Čelebonovića 14 (Surčinski put 15b)
Poštanski broj:11000
Grad / Opština:Beograd
Telefon:065/555-0-500, 063/880-62-62
E-Mail:skolafudbalalane@yahoo.com
Web:

Sportski centar Bora Cvetković-Lane i Škola fudbala Lane Beograd

Novootvoreni sc Bora Cvetković u okviru savremeno opremljenog objekta nudi pregršt mogućnosti za ozbiljno i rekreativno bavljenje fudbalom, odbojkom, rukometom i tenisom.

Vrhunska podloga poslednje generacije omogućava fantastican osećaj prilikom trčanjai igranja a mogućnost povrede je znatno umanjena.

U sklopu centra nalaze se

i moderne velike svlačionice sa najsavremenijom opremom, podnim grejanjem i maksimalnom higijenom. Svi ljubitelji rekreacije u balonima se susreću u zimskim uslovima sa velikom kondenzacijom i hladnoćom, konstrukcija našeg balona je urađena tako da je kondenzacija nemoguća a grejanje zadovoljava standarde.

Kao poslednje a ne manje važno, treba reći da posedujemo veoma lepo opremljen kafić koji zadovoljava sve ukuse i onih najizbirljivijih gostiju. Uradjen u modernom stilu, ni malo ne liči na objekte koji obično idu uz rekreativne centre već naprotiv osećaj je kao da ste u nekom luksuznom delu evrope. Iako sve ovo nabrojano upućuje na pomisao da je u objekat uloženo puno i da su cene visoke, bićete prijatno iznenadjeni više nego korektnim cenama usluga.

Osim lepo provedenih nekoliko sati, imaćete priliku da se sretnete i sa našim prijateljim vrhunskim sportistima koji su kod nas rado vidjeni gosti.

Vlasnik i osnivač ovog s.c. Bora Cvetković, i sam vrhunski sportista, maksimalno se potrudio da sa svojim timom omogući da u retko dobrim uslovima kvalitetno provedete svoje vreme odvojeno za rekreaciju.

Škola fudbala Lane

osnovana 2012 godine vrši stalni upis dece od 4 do 12 godina. Škola radi po najsavremenijim evropskim metodama a sa decom rade poznati i iskusni treneri sa ‚‚Profi‚‚ i ‚‚A‚‚ uefa licencom kao i veoma velikim domaćim i internacionalnim iskustvom u radu sa svim selekcijama, počev od najmlađih kategorija pa do reprezentacije i super lige.

Deca će praktično trenirati u svom balonu i imati uvek prioritet za treninge jer je objekat u vlasništvu škole tako da nema promena lokacije. Najsvremenija podloga poslednje generacije pruža mogućnost laganog kretanja kao i smanjenu mogućnost povređivanja.

Akcenat se ne stavlja na veliki broj dece nego na što kvalitetniji rad u manjim grupama kao i individualne korekcije i obnavljanje naučenog.

Treneri u našoj školi ne rade ovo kao dopunski posao imaju visoko obrazovanje i maksimalno su posvećeni članovima škole.

Obavezno konsultovanje sa medicinskim službama, adekvatne vežbe za određeni uzrast stavljanje u prvi plan učenje osnova fudbalske igre, veliki broj ponavljanja kao i česta gostovanja naših drugara poznatih fudbalera koji će nam biti demonstratori onoga šta su naučili a i družiti se sa nama.