STADIUM DOO Design studio Beograd

STADIUM DOO Design studio Beograd

Delatnost: Kompletno opremanje enterijera
PIB: 106945811
Adresa: Zrenjaninski put 82n
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 011/2717-285, 063/285-355
E-Mail: office@stadium.rs
Web: https://www.stadium.rs/

STADIUM DOO Design studio Beograd

STADIUM DESIGN STUDIO je osnovan sa idejom da popuni prazninu koja postoji na našem tržištu u segmentu uređenja prostora. Iz tog razloga se krenulo sa konceptom objedinjavanja više poslovnih segmenata, projektovanje, savetovanje, opremanje I uređenje enterijera

Osnovni moto firme je da se na tržištu koje je zasićeno velikim brojem različitih stranih brendova dovedu nove i sveže ideje koje će stvoriti novu inspiraciju i predstavu prostornih rešenja kakva do sada nisu bila viđena. Želja je da se kroz pažljivo izabrani broj firmi zadovolje sve potrebe naših klijenata za kvalitetnim, modernim i pre svega ergonomski udobnim nameštajem.

Svaki poslodavac koji od svojih zaposlenih očekuje maksimalnu produktivnost – profit, mora im obezbediti optimalne radne uslove – kvalitetan kancelarijski nameštaj.

Kancelarijski nameštaj

visokog kvaliteta i modernog dizajna koji mi proizvodimo garantuje kvalitetno radno okruženje koje će kod Vaših zaposlenih probuditi inovativnost i bolji radni učinak. Svaki poslodavac na kancelarijski nameštaj gleda kao na stavku na kojoj treba uštedeti, ali kvalitetan kancelarijski nameštaj je dugotrajniji, efektniji kod Vaših klijenata i pre svega udobniji za svakodnevne radne zadatke. Kancelarijski nameštaj se ne može zamisliti bez kvalitetne kancelarijske stolice.

Sve što možete zamisliti vezano za kvalitene i dugotrajne kancelarijske stolice možete naći kod nas u posebno odabranim renomiranim svetskim brendovima. Kancealarijske stolice nemačkih kompanija: DAUPHIN, TREND OFFICE, ZUCO. Pored kancelarijskog nameštaja kao bitnog segmenta našeg poslovanja bavimo seuvozom i proizvodnjom kućnog nameštaja, nameštaja za javne prostore (restorani, kafei, pozorišta, bioskopi, kongresne sale…), nameštaja za medicinske ustanove, kao i raznim pratećim aksesoarima.

Proizvodi koje nudimo

su proizvodi sa potpisima najpoznatijih evropskih dizajnerskih kuća iz oblasti dizajna nameštaja, opremanja enterijera i izrade unikatnog nameštaja po pojedinačnim projektima i željama naših klijenata. Zaposleni u STADIUM-u i njihovi saradnici su mladi, ali vrhunski stručnjaci sa područja arhitekture, dizajna, prodaje i post-prodajne podrške. Ukoliko su to i vaši zahtevi nalazite se na pravom mestu …

Kancelarijski nameštaj, kancelarijske stolice, projektovanje i opremanje poslovnog prostora je sfera poslovanja u kojoj naša referenc lista govori bolje od nas.