STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL Vračar – Beograd

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL Vračar – Beograd

Delatnost: Stomatološke ordinacije
PIB: 109813104
Adresa: Koče Kapetana 4
Poštanski broj: 11104
Grad / Opština: Vračar-Beograd
Telefon: 063/806-9396
E-Mail: office@crowndental.rs
Web: https://crowndental.rs/

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL Vračar – Beograd

Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju Crown Dental je specijalizovana ordinacija za oralnu hirurgiju, implantologiju, ortopediju, paradontologiju i estetsku stomatologiju. Crown Dental čini tim stručnog osoblja koji predvodi dr. stomatologije Nemanja Savković. Možete biti sigurni da ćemo vas ovde saslušati do kraja, objasniti vam sve što želite da znate u vezi sa oralnim zdravljem, prevencijom i higijenom – kao i svim vašim mogućnostima, tretmanima i procedurama. Sa preko 35 godina iskustva, Crown Dental je jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu, iza koje stoje godine stručnog usavršavanja u zemlji i inostranstvu, ogromno iskustvo kliničke prakse i inovativna, savremena rešenja. Mi vaše probleme vidimo kao profesionalne izazove, i zajedno ćemo graditi odnos poverenja i vaše trajno zadovoljstvo. Ovde su sabrane stomatološke usluge, te možemo odgovoriti na svaki problem koji se pojavi – uvek na istom mestu i uvek sa istim timom stručnjaka u samom centru Beograda.

Vrhunska implantologija
Crown Dental je ordinacija gde pružamo sveobuhvatne stomatološke usluge, a izgradili smo renome kao centar za implantologiju i oralnu hirurgiju, te smo specijalizovani za izradu i ugradnju implanata zuba, za protetiku, fiksne proteze i estetski zahtevna trajna rešenja. Ugradnja implanta u našoj ordinaciji je sasvim rutinska procedura, prilikom koje ćemo koristiti najsavremenije materijale i tehnologiju. Dentalna protetika je sve zastupljenije rešenje za nadokandu izgubljenih zuba, a naša rešenja oslanjaju se na najnovije svetske prakse, te su navlake, mostovi i delimične ili potpune proteze stvar vašeg izbora i želja.

Ugradnja implanta
Ortopedija
Oralna hirurgija
Estetska stomatologija
Bezmetalne krunice (navlake)
Dentalni turizam
Besplatan pregled
Besplatan apartmanski smeštaj za naše pacijente
Crown Dental korisnicima svojih usluga nudi priliku da potpuno besplatno budu i naši gosti tokom trajanja neophodnih pregleda, procedura i oporavka. Ukoliko se opredelite za nas, mi ćemo vas dočekati kao drage prijatelje i ugostiti u apartmanima u strogom centru Beograda. Prava prilika da provedete nekoliko dana u vibrantnoj srpskoj prestonici i upoznate jedan od najstarijih gradova na svetu.