STOMATOLOŠKA ORDINACIJA LENADENT BG Beograd

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA LENADENT BG Beograd

Delatnost: Stomatološke ordinacije
PIB: 108887159
Adresa: Vatroslava Lisinskog 19 lokal 1
Poštanski broj: 11060
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 060/0632-444
E-Mail: lenadentbg@gmail.com
Web: https://lenadentbg.com/

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA LENADENT BG Beograd

Mi smo savremena stomatološka ordinacija osnovana sa ciljem da na obostrano zadovoljstvo pomogne Vama na najprijatniji mogući način. Svesni smo teškoća sa kojima se svakodnevno susrećemo, tako da se trudimo da naše usluge budu pre svega visoko profesionalne, ali i pristupačne. Naravno, tretmani podrazumevaju najmodernije stomatološke metode i materijale sa visokim stepenom sterilizacije i higijene.

Verujemo da kontinuirana edukacija lekara i pacijenta ključ savremene stomatologije i trudimo se da idemo u korak sa njom. Stoga, uz naše stalno profesionalno usavršavanje, potrudićemo se da i Vas edukujemo o preventivnoj nezi zuba kako bi ubuduće proredili kvarove.

Ono što možemo obećati je da ćemo svakom našem pacijentu posvetiti maksimum pažnje i vremena bez obzira da li je u pitanju „teška“ ili „laka“ intervencija. Uvek ćemo se truditi da Vas opustimo i uverimo da poseta stomatologu može proći uz osmeh i bez stresa. Želimo da svi izađu od nas sa zdravim i lepim osmehom. Posetite nas i sami se uverite u to!