Stomatološka ordinacija MEA:DENT Novi Beograd

Stomatološka ordinacija MEA:DENT Novi Beograd

Delatnost:Stomatološke ordinacije
PIB:108119263
Adresa:Jurija Gagarina 247
Poštanski broj:11070
Grad / Opština:Novi Beograd
Telefon:011/713-86-87, 065/33-21-512, 064/14-21-654
E-Mail:ordinacija@meadent.com
Web:https://meadent.com/

Stomatološka ordinacija MEA:DENT Novi Beograd

Ordinacija uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, prijatan ambijent čekaonice, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće, a bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima i pre svega zadovoljan pacijent naši su prioriteti.

Pružamo vam širok spektar stomatoloških usluga. Savremena i moderna protetika bazirana na izradi visokoestetskih bezmetalnih krunica i vinira. Ugradnja implanata i kompletna protetika na implantima. Izrada totalnih i parcijalnih proteza. Beljenje zuba laserom. Hirurško lečenje parodontopatije ugradnjom fibrinskog transplantata dobijenog iz krvi pacijenta (A-PRF, i-PRF).

Stomatologija za 21. vek, u korak sa svetskim trendovima.

Meadent tim čine dva stalna i četiri gostujuća stomatologa koji će se u svakom trenutku pobrinuti da dobijete najkvalitetniji savet i najbolje rešenje za vaš savršen osmeh.

Vrlo često srećemo se sa ozbiljnim strahom prema stomatologu, koji je nastajao godinama unazad kada stomatologija nije bila ovoliko razvijena kao danas. Zato mi u Meadentu nakon prvog i bezbolnog pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje, detaljno preciziramo kako bi sve izgledalo od početka do kraja rada. Anestezije su besplatne i podrazumevaju se ukoliko ne želite drugačije. Danas je sve moguće i za svako zatečeno stanje pronalazimo najbolje rešenje. Vaše je samo da nam se prepustite. Više ne morate skrivati svoj osmeh, vreme je da u njemu uživate.