Stomatološka ordinacija Vilena Greda Zemun – Beograd

Stomatološka ordinacija Vilena Greda Zemun – Beograd

Delatnost: Stomatološke ordinacije
PIB: 109588899
Adresa: Prve pruge 43b
Poštanski broj: 11080
Grad / Opština: Zemun - Beograd
Telefon: 064/305-16-76
E-Mail: serbiadent@gmail.com
Web: https://www.facebook.com/vilenagreda/

Stomatološka ordinacija Vilena Greda Zemun – Beograd

Stomatološka ordinacija Vilena greda poseduje više od 50 godina dugu tradiciju uspešnog rada koja se prenosi sa generacije na generaciju. U prijatnom ambijentu ordinacije koja je smeštena u nizu porodičnih kuća, u mirnom kraju nedaleko od Dunavskog keja, nudimo sve vrste stomatoloških usluga vrhunskog kvaliteta, po pristupačnim cenama.
Idealna lokacija na samoj granici Novog Beograda i Zemuna, čini ordinaciju Vilena greda lako dostupnom iz svih delova grada. Naš tim čine vrhunski stomatolozi sa dugogodišnjim iskustvom, a ostvarili smo uspešnu saradnju i sa renomiranim stručnjacima iz svih oblasti stomatologije.
Stomatološka ordinacija Vilena Greda Zemun
Ordinacija Vilena greda nudi Vam sledeće stomatološke usluge:
Popravka zuba
Protetika
Implanti
Oralna hirurgija
Paradontologija
Ortodoncija
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, sve vrste stomatoloških usluga obavljamo kvalitetno i sa garancijom. U prijatnom ambijentu ordinacije Vilena greda nastojimo da se svi pacijenti osećaju opušteno, bez straha i nelagodnosti. Prilikom pregleda i intervencija svakom pacijentu pristupamo individualno i sa maksimalnom pažnjom.
Upotrebom najsavremenije opreme i materijala garantujemo visok kvalitet usluge, po pristupačnim cenama. Naš stručni kadar se trudi da reši sve probleme koji se tiču zdravlja Vaših zuba i omogući Vam da uživate u savršeno blistavom osmehu. Vrlo rado ćemo Vam ponuditi i sve neophodne savete o pravilnoj higijeni usta i zuba.
Pored stomatoloških usluga, novina u ponudi ordinacije Vilena greda su hijaluronski fileri, po promo ceni od 190 eura po mililitru.
Radno vreme:
ponedeljak – subota od 12-20h