Stomatološka ordinacija Vunjak Tim Beograd

Stomatološka ordinacija Vunjak Tim Beograd

Delatnost: Stomatološke ordinacije
PIB: 102888570
Adresa: Brankova 11
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 064/120-93-51
E-Mail: ordinacija@vunjak.rs
Web: https://vunjak.rs/

Stomatološka ordinacija Vunjak Tim Beograd

Stomatološka ordinacija Vunjak Tim osnovana je 2003. godine sa ciljem da stomatologiju učini jednako dostupnom svima. Na idealnoj lokaciji u strogom centru grada na Zelenom vencu očekuje Vas tim doktora različitih specijalnosti koji će preuzeti kompletnu brigu o zdravlju i lepoti Vašeg osmeha.
U skladu sa idejom da svako ima pravo na savršen osmeh, zubarska ordinacija Vunjak tim pruža visokokvalitetne usluge iz svih oblasti stomatologije po pristupačnim cenama koje su prilagođene širokom krugu ljudi. Pored toga, nastojimo da sve naše pacijente edukujemo o važnosti oralne higijene i promovišemo estetiku osmeha.
Vunjak tim čine doktori opšte stomatologije, specijalisti ortodoncije, oralne hirurgije, protetike, parodontologije i implantologije. Naš stomatološki tim omogućava definisanje najadekvatnije strategije lečenja individualno za svakog pacijenta.
Okupivši vrhunski tim stručnjaka različitih specijalnosti na jednom mestu, stomatološka ordinacija Vunjak Tim obezbeđuje protokole lečenja potpuno individualno prilagođene svakom pacijentu. Pored toga, obezbedili smo online dijagnostiku, besplatno, na našem sajtu.
Vunjak Tim je tim stomatologa sa dugogodišnjim iskustvom u svom radu koji primenjuju najsavremeniju opremu, materijale i procese, u cilju poboljšanja i očuvanja zdravlja usta i zuba kako odraslih, tako i naših najmlađih pacijenata.
Posebna pažnja je posvećena radu sa decom, jer kreiranje zdravih navika oralne higijene i redovne posete stomatologu, počinju od malih nogu. Takođe, dostupni smo za sva urgentna stanja.
Stomatološka ordinacija Vunjak Tim Beograd
Naše cene su prilagođene tržišnim uslovima, a nudimo i brojne pogodnosti u vidu odloženog plaćanja (čekovi, platne i kreditne kartice, administrativna zabrana), zatim plaćanje preko osiguravajućih kuća (Uniqa, Wiener Stadtische i Delta Generali), sindikalnih organizacija, kao i uz Masterata kreditnu karticu Societe Generale banke za plaćanje na 24 mesečne rate bez kamate.