STUDIO ZA STRANE JEZIKE ENGLISHVILLE Beograd

STUDIO ZA STRANE JEZIKE ENGLISHVILLE Beograd

Delatnost: Škole stranih jezika
PIB: 109737680
Adresa: Kostolačka 38/7
Poštanski broj: 11010
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 063/72-73-973, 064/44-01-329
E-Mail: englishville011@gmail.com
Web: https://sites.google.com/site/englishvillelanguagestudio/

STUDIO ZA STRANE JEZIKE ENGLISHVILLE Beograd

EnglishVille je studio za strane jezike usko specijalizovan za nastavu engleskog jezika sa decom, tinejdžerima,

studentima i odraslima na principima komunikativnog pristupa.

Naši stručni i strpljivi profesori osmislili su kreativne jezičke radionice za decu kroz koje deca usvajaju engleski jezik na prirodan i spontan način kroz glumu, ples, igru, crtanje i učenje o sveti oko sebe. Jezičke radionice zasnovane su na postulatima bilingvalne nastave koja se pokazala kao izuzetno delotvorna u školskim sitemima širom sveta.

Kursevi engleskog jezika za tinejdžere i odrasle osmišljenjni su na interesantan i interaktivan način uz korišćenje pregršt audio-vizuelnih materijala.
Naši profesori postigli su do sada zavidne rezultate u pripremi kandidata za polaganje međunarodno priznatih ispita (KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS i TOEFL).
Englishville je studio za strane jezike koji su osnovali dvoje mladih i ambicioznih profesora engelskog jezika koji su udružili svoja desetogodišnja iskustva u radu u nastavi sa đacima svih uzrasta i kreirali jedinstveni program posebno prilagođen potrebama tinejdžera, dece i modernog čoveka, a koji je zasnovan pre svega na komunikativnim i interaktivnim metodama.

Kursevi su pažljivo osmišljavani, praćeni zanimljivim i praktičnim audio-vizuelnim materijalima uz pomoć kojih se jezik usvaja na prirodan i spontan način. Naši profesori posvećeni su potrebama svakog polaznika ponaosob, strpljivi su u prenošenju znanja, a posebnu brigu posvetili smo opremanju prostorija Englishville-a kako bi se polaznici što prijatnije osećali. Izuzetno smo ponosni na naše bogato iskustvo u pripremi naših polaznika za polaganje međunarodnih ispita, koje naši đaci dugi niz godina polažu sa najvišim ocenama.