Sudski prevodilac za engleski jezik Čukarica Lingua Servis Beograd

Sudski prevodilac za engleski jezik Čukarica Lingua Servis Beograd

Delatnost: Prevođenje i usluge tumača
PIB: 102363610
Adresa: Vidikovački venac 12/II
Poštanski broj: 11090
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 063/844-99-35, 011/250-76-54
E-Mail: linguaservices@gmail.com
Web: http://www.lingua.co.rs/

Sudski prevodilac za engleski jezik Čukarica Lingua Servis Beograd

Lingua Servis vrši pismeno i usmeno prevođenje za pravna i fizička lica, uključujući i overu prevoda. Ove usluge obavljaju kvalifikovani i iskusni stručni prevodioci i sudski tumači.

Stručni prevodioci i sudski tumači koji rade za Lingua Servis preveli su za jugoslovenske i inostrane klijente hiljade stranica raznih tekstova, uključujući: brojne ugovore, kompletnu tendersku dokumentaciju za građevinske i mašinske projekte, sa predmerima radova, specifikacijama materijala, proizvoda i opreme, razne zakone i propise, patente i drugu autorsku dokumentaciju, kao i dokumentaciju o registraciji preduzeća sa overom prevoda, itd.

Lingua Servis sarađuje sa naučnim radnicima, stručnim i književnim prevodiocima, sudskim tumačima i profesorima stranih jezika, među kojima su mnoga istaknuta i poznata imena u struci. Pored stručnog prevođenja neki naši saradnici bave se i prevođenjem beletristike.

Lingua Servis organizuje i drži individualnu i grupnu nastavu stranih jezika za odrasle, uključujući učenike srednjih škola i studente, u našim prostorijama i u prostorijama naših klijenata, zainteresovanih pravnih i fizičkih lica. Takođe organizuje i drži nastavu srpskog jezika za strance.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.

Prevodilačke usluge
Nastava
Kurs engleskog jezika
VIP kursevi
Kancelarija:

Vidikovački venac 12b/II

11090-Beograd

Sudski tumač za engleski jezik Beograd