Super Storm DOO Beograd

Super Storm DOO Beograd

Delatnost: Nespecijalizovana trgovina na veliko
PIB: 107928371
Adresa: Vojvode Brane 16b/5
Poštanski broj: 11050
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 011/240-90-46, 064/145-48-82
E-Mail: nemanja@superstorm.rs
Web:

Super Storm DOO Beograd

Super Storm doo je nastao na dugogodišnjem iskustvu u oblasti pakovanja. Cilj nam je da na najefikasniji način odgovorimo vašim potrebama i ponudimo najbolja rešenja.

Naša delatnost je prodaja i proizvodnja transportne ambalaže, ambalaže za pakovanje hrane i HTZ opreme. Detalje o našoj ponudi možeti videti na ovom sajtu, a za sva vaša dodatna pitanja i potrebe nas kontaktirajte.

Ručna streč folija:

Predstavlja odličnu zaštitu robe prilikom transporta i skladištenja. Koristi se za obmotavanje robe i ima široku primenu u svim industrijskim granama

Mašinska streč folija:

Koristi se za mašinsko obmotavanje paleta. Ima široku primenu u svim industrijskim granama. Proizvodi se u različitim debljinama i nivoima predistezanja, zavisno od namene i performansi mašina na kojima se koristi.

Akrilne trake:

Uglavnom se koriste prilikom zatvaranja transportnih kutija. Lepak je na bazi vode, što podrazumeva korišćenje na temperaturama iznad 0°C.

Solvent trake:

Trake izutetnog kvaliteta. Uglavnom se koriste prilikom zatvaranja transportnih kutija. Lepak je na bazi prirodnog kaučuka (solvent), što nudi mogućnost korišćenja trake na temperaturama ispod 0°C. Zbog toga se koriste i u hladnjačama.

Čelične trake:

Koriste se za vezivane izuzetno teških pakovanja. Najveća primena je u metalskoj i drvno-prerađivačkoj industriji. Vezivanje se vrši ručnim i pneumatskim alatima.

Krep trake 60°C:

Papirene samolepljive trake imaju široku primenu. Uglavnom se koriste za potrebe molerskih radova.