SZKTR Matijašević Barzilovica Beograd

SZKTR Matijašević Barzilovica Beograd

Delatnost: Sečenje, oblikovanje i obrada kamena
PIB: 101133332
Adresa: Veliki kraj 237
Poštanski broj: 11561 Barzilovica
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 063/213-395, 011/815-57-05
E-Mail: szkrmatijasevic@gmail.com
Web:

SZKTR Matijašević Barzilovica Beograd

Radnja Matijašević postoji već dugi niz generacija i posluje kao moderna, dinamična porodična radnja koja se bavi uvozom, skladištenjem, preradom, ugradnjom i prodajom svih vrsta mermera i granita. Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu od idejnog rešenja, preko izrade do montaže gotovog proizvoda na željenoj lokaciji.

Oblast naše delatnosti je sve ono što savremena prerada i ugradnja prirodnog kamena podrazumeva kako za eksterijere tako i za enterijere. Stručno i kvalitetno po vašem projektu izrađujemo podove, stepenice, kuhinjske radne ploče, šankove, fasade i sve to doprememo i ugrađujemo na lokaciji kupca. Vaše je samo da napravite izbor, a mi ćemo vam u tome sigurno pomoći.

Već odavno smo se afirmisli na tržitu širom Srbije a zahvaljujući saradnji sa najvećim distributerima svoj poslovni uticaj širimo i u inostranstvu, naročito na područje bivših Jugoslevenskih Republika distribucijom robe u vidu blokova, rezanih ploča i finalnih proizvoda. Svojom stručnošću, kvalitetom usluga, širokim asortimanom i povoljnim cenama učvršćujemo poverenje kupaca. Dopustite nam da nagradimo lepotu vašeg doma.

U ponudi imamo široku lepezu kvalitetnog uvoznog i domaćeg kamena. Od granita preko mermera i travertina do oniksa. Različite površinske obrade u zavisnosti od namene.

Naši proizvodi:

kuhinje
lavaboi
skulpture
fasade
enterijeri
staze i trotoari
intarzije
spomenici

Kroz iskustvo stečeno kroz dugi niz godina i korišćenjem savremenih načina obrade i najmodernijih mašina, možemo ispuniti sve vaše zahteve uz veoma visok kvalitet završnog proizvoda.