SZR Aca Beograd

SZR Aca Beograd

Delatnost:Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema
PIB:
Adresa:Anđelka Čobanovića 4
Poštanski broj:11272
Grad / Opština:Beograd
Telefon:064/1124-414, 063/8621-789
E-Mail:szraca@gmail.com
Web:

SZR Aca Beograd

SZR Aca se već godina uspešno bavi servisom i montažom rashladnih uređaja u Dobanovcima i na teritoriji Beograda. Radimo sve popravke rashladnih uređaja i kompletne usluge montaže i servisiranja.

Nakon dugogodišnjeg bavljenja ovim poslom ono što možemo da Vam kažemoo nama je da nema problema ni kvara koji se može javiti prilikom ugradnje ili rada klima uređaja, a da se mi nismo susreli sa njim. Ono što možemo da vam ponudimo je garancija na sve izvršeneradove koja se produžava svake godine godišnjim servisima Vaših uređaja. Oni se rade periodično i to pred zimsku(grejnu) sezonu i letnju sezonu hlađenja.

Ukoliko imate klimu koju je teško postaviti, popraviti, želite da zameniti ili reparirate Vaš polovni klima uređaj ili Vam je potreba procena prostora koji treba klimatizovati pozovite nas i Vaš problem će biti rešen na najbolji mogući način.

Naše višegodišnje isustvo će doprineti tome.

U prilici smo da Vam ponudimo i uslugu održavanja i servisiranja klima uređaja po ceni redovnog servisa , koja će Vam obezbediti dugo i bezbedno korišćenje -na obostrano zadovoljstvo.

Vršimo takođe i servisiranje svih vrsta rashladnih uređaja: frižidera, zamrzivača, rashladnih komora, vitrina za meso i mleko, rashladnih ormana i ledomata. Koristimo isključivo originalne rezervne delove. Servis klima uredjaja uglavnom je potrebno izvršiti jednom godišnje kako bi se očuvala u tehnički ispravnom stanju.