SZTR DiR + Surčin – Beograd

SZTR DiR + Surčin – Beograd

Delatnost: Proizvodnja hleba, svežeg peciva i kolača
PIB: 105622946
Adresa: Kosovska 135b
Poštanski broj: 11271
Grad / Opština: Surčin - Beograd
Telefon: 011/314-07-02
E-Mail:
Web:

SZTR DiR + Surčin – Beograd

SZTR DiR + je sam vama od 2008. godine.Vizija pekare je biti regionalni lider u pekarskoj industriji sa uvek konkurentnom i potpuno bezbednom paletom proizvoda, zadovoljnim kupcima i zaposlenima osposobljenim za stalna poboljšanja.

Pored bureka, peciva, pogača, hleba, pica, slatkih proizvoda, Pekara Branković nudi i dijetalno-funkcionalne proizvode. To je moderna proizvodnja koja se nalazi između poluindustrijske i industrijske proizvodnje sa visokokvalitetnim proizvodima koji opravdavaju prepoznatljiv brend tržišta Srbije.

Pekara ima organizovanu proizvodnju po pogonima u šest celina: Osnovne i specijalne vrste hleba i peciva, Burek i pitice, Lisnato pecivo, Slatki proizvodi, Kuhinja (Sendviči, filovi i dorada proizvoda) i proizvodnja pizza i toplih sendviča. Tajna uspeha je u poštovanju tradicije, dobrim majstorima, kvalitetnom repromaterijalu i savremenoj tehnologiji.

Poslovna politika ima cilj da je potrošači prepoznaju po visokom kvalitetu i bezbednosti proizvoda, da ispuni potrebe, prevaziđe očekivanja kupaca i da podstiče kupce da kupuju njene proizvode.