TASK DOO Beograd

TASK DOO Beograd

Delatnost: Usluge čišćenja i održavanja objekata
PIB: 100212167
Adresa: Bulevar Despota Stefana br. 118
Poštanski broj: 11800
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 063/282-841, 011/2751-088
E-Mail: task@sbb.rs
Web: https://www.task.rs/

TASK DOO Beograd

TASK se poslovima održavanja higijene bavi 26 godina i poseduje veliko iskustvo čiji je krajnji rezultat pružanje usluga vrhunskog kvaliteta. Zahvaljujući zaokruženom ponudi mašina, opreme, ručnog pribora, hemije i drugih potrošnih sredstava, kvalitet usluga koje pružamo dolazi po prihvatljivim cenama.

Takođe, TASK je dinamična firma koja je u stanju da reaguje brzo i prilagodi se potrebama korisnika usluga.

Kroz proces permanentne evaluacije postojećih načina rada, opreme i hemijskih sredstava, usvajanje i procenu novih tehnologija rada, TASK stalno teži ka uvođenju inovacija u proces rada sa ciljem snižavanja cena usluge održavanja higijene uz zadržavanje ili povećanje kvaliteta usluga.

Preduzeće TASK poseduje veliko i dugogodišnje iskustvo u održavanju podova koje podrazumeva optimalno rešenje održavanja svih vrsta podnih obloga koje se koriste kako u poslovnom prostoru, tako i u industrijskim postrojenjima. Takođe, u okviru firme je zaposleno lice sa velikim iskustvom polaganja podova čime je naša podrška prilikom izbora vrste podova i načina održavanja podignuta na najviši mogući nivo.

Iz tog razloga, poverenje nam je poklonilo veliki broj podoplagačkih firmi i prodavaca podnih obloga jer znaju da će svi poslovi koje smo preuzeli biti urađeni u postavljenom roku i vrhunski kvalitetno te da ne moraju da brinu o eventualnim primedbama.

Iako možemo da Vam ponudimo širok spektar specifičnih usluga, generalno usluge možemo svrstati u 3 grupe:

:: Dnevno odžavanje poslovnog prostora >>>

Čišćenje, održavanje i zaštita podova >>>

Građevinsko čišćenje >>>