Teniski klub Dril Beograd

Teniski klub Dril Beograd

Delatnost: Ostale zabavne i rekreativne delatnosti
PIB: 108110389
Adresa: Bulevar vojvode Mišića br. 24
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 060/444-60-01
E-Mail: drilit01@gmail.com
Web: https://dril.rs/

Teniski klub Dril Beograd

je mesto gde ćete naći spoj svih pravih vrednosti neophodnih Vašim mališanima da se razvijaju u fizičkom, emotivnom i intelektualnom smislu!
Ono što ne prolazi je naša ljubav prema tenisu i deci – ona je naša pokretačka snaga.
Tokom prethodnih godina, cilj našeg rada je bio da tenis učinimo dostupnim mnogima, na prvom mestu deci. Osnovni cilj nam je da deca upoznaju tenis, da ga zavole i da uspešno ovladaju veštinom i igrom. Za neke će na prvom mestu biti sama igra i takmičenje, ali će svi imati koristi od napredovanja u fizičkom, emotivnom, intelektualnom i socijalnom razvoju. Učenje tenisa, takmičenja, kampovi, zajedništvo sa vršnjacima, učiteljima i drugim članovima tima su zaštićeno, dobro i podsticajno životno okruženje.

Naš klub raspolaže sa pet terena. Čak tri natkrivena koji se nalaze u grejanoj hali i od nedavno dva otvorena. Kod nas se treninzi ne propuštaju jer ih možemo održavati tokom cele godine po svim vremenskim uslovima.

Škola za tenisere Dril, Vam u prijatnoj atmosferi našeg kluba nudi tenisku obuku i trening za:

početnike svih uzrasta
takmičare svih nivoa
rekreativni nivo
U toku zimske i letnje sezone, treninzi se sprovode u balon hali na 3 zemljana terena, koja su natkrivena tokom cele godine.

U sklopu teniskog kluba nalazi se i

Kafe Dril

Naš kafe je posle ovogodišnjeg renoviranja dobio i zimsku baštu tako da su i pušači dobili svoj kutak.

Dok čekate vaše male sportiste ili nakon napornog sopstvenog treninga ili sparinga možete se osvežiti i prezalogajiti topli sendvič.

Ili jednostavno samo svratite, mi volimo da se družimo.

U sklopu kafea imamo i HEAD kutak gde po povoljnim cenama možete kupiti opremu ovog renomiranog francuskog proizvođača uz specijalan dodatni popust od 10% za članove kluba.