Teretana XL Fitness Factory Beograd

Teretana XL Fitness Factory Beograd

Delatnost:Ostale sportske delatnosti
PIB:
Adresa:Osmana Đikića 1
Poštanski broj:11000
Grad / Opština:Beograd
Telefon:063/270-250
E-Mail:xlfitnessfactory@gmail.com
Web:https://teretanaxl.rs/

Teretana XL Fitness Factory Beograd

Fitness centar XL nalazi se u centru Beograda na Paliluli.
Teretana XL Fitness Factory je napravljena po svetskim standardima, nudi najsavremenije uslove za trening, relaksaciju, skidanje suvišnih kilograma, oblikovanje tela, povećavanje mišićne mase, izgradnje proporcionalne i simetrične mišićne strukture, kako kod vrhunskih sportista, tako i kod početnika – rekreativaca svih starosnih grupa.
Teretana XL Fitness Factory se nalazi u blizini sportskog centra Hale Pionir, na nekoliko minuta od Bulevara Despota Stefana (29. Novembra) gde prolazi veliki broj linija GSP-a.
Takođe poseduje nekoliko parking mesta ispred objekata.
I ako se nalazimo u centru grada parking nije zoniran, odnosno, parkiranje je besplatno, a mi vam obećavamo dosta mesta za parkiranje nakon 16h.
Sprave u teretani XL Fitness Factory
Fitness centar Beograd je opremljen najsavremenijom opremom proizvođača Hammer Strenght, Life Fitness, Panatta sport i StairMaster. Osim sprava za body building, Teratana XL Fitness Factory Beograd poseduje i profesionalne mašine za Cardio program, trake Life Fitness 95ti, bicikle-spinnere Star Trac, stepere Star Trac, arc trainere Cybex, stepenice StairMaster, kao i širok spektar tegova i raznih sportskih rekvizita.
Ukoliko želite i porfesionalnog individualnog trenera, u XL terebani Beograd imate mogućnost da radite sa profesionalcima koji iza sebe imaju veliki broj uspešnih transformacija.
Teretanu u Beogradu čine prijemni deo sa kafe-protein barom, svlačionice sa 7 tuš kabina i 120 ormarica za garderobu kao i 3 sale za trening. Higijenu držimo na najvišem nivou, kako bi boravak i trening svakom članu bio ugodan. Sistem za ventilaciju koji imamo obezbeđuje dovoljno vazduha tako da naši klijenti imaju utisak da treniraju u prirodnim uslovima.