TERM INŽENJERING-AIR DOO Zemun – Beograd

TERM INŽENJERING-AIR DOO Zemun – Beograd

Delatnost: Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema
PIB: 105945730
Adresa: Branka Pešića 26
Poštanski broj: 11080
Grad / Opština: Zemun - Beograd
Telefon: 063/882-17-78, 011/210-32-19
E-Mail: office@terminzenjering-air.co.rs
Web: http://www.terminzenjering-air.co.rs/

TERM INŽENJERING-AIR DOO Zemun – Beograd

Term Inženjering-Air doo je firma koja se bavi čišćenjem, sanacijom i održavanjem sistema za ventilaciju i klimatizaciju.

Potreba za ovakvom delatnošću javila se sa napretkom tehnoligije i industrijskim razvojem. Iako zvuči čudnu ovo je ustvari istinito, sto potvrdjuje veliki broj obolelih ljudi koji upravo imaju zdravstvenih problema usled zagadjenja vazduha, što u lošim radnim uslovima, što zbog loše zivotne okoline (a tu pre svega mislimo na previše vremena provedenog u klimatizovanom prostoru, ili prisustvo industrije odnosno raznih zagadjivača u nepostednoj životnoj okolini).

Zadatak čišćenja kanala za ventilaciju je uklanjanje vidljivih kontaminenata kao što su prašina, prljavština i vlaga iz unutrašnjosti sistema za pripremu i distribuciju vazduha.

Takođe, bitan segment je i pravilan tretman površina protiv mikrobioloških zagađivača kao što su bakterije, gljivice i virusi koji su nevidljivi golim okom a predstavljaju direktnu opasnost po ljudsko zdravlje.

Kao lider u oblast zaštite ljudske sredine Term Inženjering-Air doo ima najkvalitetnije kadrove i vrsne stručnjake koji već dugi niz godina rešavaju ovakve probleme

Usluge koje nudimo su:

Procena kvalitetaunutrašnjeg vazduha

mehaničko higijensko ispitivanje
preventivni program i kontrola
project menagement
Čišćenje ventilacionih kanala

utvrdjivanje izvora kontaminacije
tehnologija čišćenja
dezinfekcija i sanitacija
Da bi rešila probleme i uspešno obavila posao, naša firma koristi najsavremeniju tehnologiju, i to robote,pomoću kojih može bezbedno i sa velikom tačnošću da utvrdi uzroke nastanka zagadjenja, najsavremeniji instrumenti, pomoćni pribor alat i zaštitna sredstva se podrazumevaju takodje.

Na kraju, ono čime se posebno dičimo je dugačka lista naših zadovoljnih poslovnih partnera i korisnika naših usluga, iz svih mogućih grana industrije, zdravstvene zaštite i administrativnih centara (Kliničko bolnički centar “Dragiša Mišović” u Čačku, Galenika, fabrika lekova u Beogradu, FRUCTUS Bačka Palanka ( fabrika čajeva ), Poslovni centar UŠĆE u Beogradu, Privredna komora Srbije u Beogradu kao i mnogi drugi).