Todox zdrava hrana DOO Beograd

Todox zdrava hrana DOO Beograd

Delatnost: Proizvodnja biljnih preparata
PIB: 110689829
Adresa: Batajnički Drum 23
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 069/23-22-618, 011/33-41-622, 011/33-41-644
E-Mail: kontakt@todoxin.com
Web: https://todoxin.com/

Todox zdrava hrana DOO Beograd

Paletu proizvoda TODOXIN čine više preparata posebno osmišljenih i specijalizovanih da pomognu kod određenih tegoba ili kod narušenog zdravstvenog stanja odraslih, dece i trudnica.

Od posebnog značaja je i činjenica da je linija dijetetskih preparata TODOXIN-a proizvedena u skladu sa svetskim standardima i nudi visoki kvalitet preparata uz pristupačne cene.

Na svetskom tržištu prisutan je preko 50 godina, a primenom strogih standarda, inovativne tehnologije i najnovijih znanja iz oblasti dijetetike i medicine osvojio je niz prestižnih sertifikata koji se odnose na kvalitet i kontrolu procesa proizvodnje, kao i na proces distribucije.

Kvalitet proizvoda TODOXIN-ovih preparata ogleda se pre svega u tome što se u procesu proizvodnje koriste sirovine vrhunskog kvaliteta i čistoće branjem bilja iz plastenika i staklenika, pranjem i mlevenjem najkasnije 24 sata od trenutka branja, skladištenjem u hladnim kontejnerima sa azotom, zatim vrhunskom liofilizacijom – sušenjem u vakuumu – i, na kraju, najsavremenijim kapsuliranjem i kontrolom kvaliteta u sopstvenom pogonu najmodernijim na ovim prostorima.

TODOXIN

je dijetetski preparat na bazi meda i bilja proizveden po recepturi dr Todora Jovanovića, u svetu poznatog i priznatog imunologa i virusologa.

TODOXIN se koristi kao dodatak ishrani zdravih radi preventive od bolesti a bolesni ga koriste da bi njihov organizam nadvladao uzroke bolesti. Efikasnost TODOXINA proističe iz sinergije farmakoloških dejstava meda i bilja proizvedenih na ekološki čistim prostorima.

TODOXIN ne sadrži nikakve veštačke sastojke, niti konzervanse.

TODOXIN je pomagao hiljadama pocijenata obolelih od karcinoma, AIDS-a, leukemije, herpesa, hepatitisa, reumatizma, autoimunih bolesti, dijabetesa, kardiovaskularnih oboljenja, oboljenja digestivnog trakta, urogenitalnih bolesti, kožnih i drugih oboljenja.

TODOXIN je potpuno netoksičan i sadrži sve organizmu neophodne vitamine i minerale, kao i druge biohemijske elemente potrebne deci i odraslima, posebno trudnicama.

TODOXIN

usporava proces starenja pa se pokazao kao izvanredan biostimulator, regenerator tkiva i revitalizator imunog sistema.

TODOXIN sadrži protivvirusne supstance, autointerferone (AINF), kao i revitalizatorske elemente koji su važni za čovekov imuni sistem.

TODOXIN pomaže našem imunom sistemu da lakše prepoznaje svoje i uništava tuđe antigene.

TODOXIN učestvuje u stalnoj borbi izmedju našeg imunog sistema i uljeza koji pokušavaju da mutiraju svoje antigene u neku novu formu koju naše telo neće prepoznati.

Kad odbrambene ćelije u našoj krvi osete da je strani antigen ušao u naš sistem, prva stvar koju čine je da stvore antitela na strani antigen kako bi vezale i označile strani antigen za uništavanje.

Čim antitelo presretne antigen mikrobskoguljeza, dolazi do reakcije nazvane aglutinacija – slepljivanje. Antitelo se prikači za virusni antigen i načini ga lepljivim.

Nakon slepljivanja ćelija, virusa, parazita i bakterija, zajedno se slepljuju obrazujući masu koja se lakše uklanja. Čisteći sistem od stranih ćelija, virusa, parazita i bakterija, antitela ih sakupljaju kao nepoželjne, zajedno, radi lakše identifikacije i uklanjanja.

TODOXIN

je stoga izvanredna podrška našem imunom sistemu da telo očisti od mikrobskih uljeza.Važan pokazatelj zdravlja je sposobnost našeg imunog sistema da organizuje odbranu protiv neprijatelja kao što su virusi i tumorske ćelije. Dosadašnja istraživanja su pokazala da upotreba TODOXINA povećava za nekoliko puta nivoe interferona.