Top Copy prodaja i servis biro opreme Novi Beograd

Top Copy prodaja i servis biro opreme Novi Beograd

Delatnost: Prodaja kancelarijske opreme, materijala i mašina
PIB: 106458
Adresa: Bulevar Zorana Djindjića 69
Poštanski broj: 11070
Grad / Opština: Novi Beograd
Telefon: 063/280-377, 011/311-39-57, 011/394-12-26
E-Mail: top@sbb.rs
Web:

Top Copy prodaja i servis biro opreme Novi Beograd

Top Copy se od svog osnivanja, 1994. godine, bavi prodajom kancelarijske opreme i materijala, birotehničke opreme proizvođača Canon, Toshiba, HP, prodajom potrošnog materijala i rezervnih delova. Tokom 14 godina postojanja stekli smo izvestan renome na ovdašnjim prostorima i privukli pažnju usko specijalizovanog dela tržišta.

Naša poslovna politika, međutim, zasniva se na prodaji isključivo Canon fotokopir programa. Uvereni u njegov kvalitet na osnovu višegodišnjeg iskustva, znamo šta možemo da očekujemo od Canon proizvodnog programa i sa puno poverenja ga nudimo svojim kupcima.

Top Copy se, takođe, bavi održavanjem birotehničke opreme i servisiranjem, a od 2007. godine po posebnim uslovima, rentira i fotokopir aparate po izuzetno povoljnim uslovima.

Top Copy ima najsavremeniju komoru za remontovanje i reciklažu toner kaseta, ink jet patrona i ribona svih vrsta, što u velikoj meri povećava obim i rast poslovanja iz godine u godinu. Šireći spektar svojih usluga i na taj način, Top Copy je u velikoj meri učvrstio svoju poziciju u ovoj oblasti.

Posebno smo ponosni na to što je Top Copy u 2007. godini, postao i zvanično Canon partner.

Top Copy ima desetak zaposlenih, od čega tri u prodajnom odeljenju, a sedmoro visokoobrazovanih servisera sa višegodišnjim iskustvom, čine tehničku podršku i servis. Prodajni salon je stacioniran u samom centru Novog Beograda, u ekskluzivnom prostoru blizu Beogradske arene, što kupcima dodatno olakšava pristup proizvodima, a servis se nalazi na Voždovcu i prostire se na nekih stotinak kvadratnih metara.

Svoju ponudu TOP COPY zasniva isključivo na novim aparatima kako bi tržište,naše kupce i sebe sto više približili Evropi.

U našoj ponudi imamo:

digitalni IR aparati
kolor aparati
multifunkcionalni i fax aparati
štmpači
kalkulatori
potrošni materijal
DIMS