Trgovina Ignjatović distributer stočne hrane i premiksa Koceljeva

Trgovina Ignjatović distributer stočne hrane i premiksa Koceljeva

Delatnost: Proizvodnja i otkup poljoprivrednih proizvoda
PIB:107866074
Adresa:Goločelo bb
Poštanski broj:15227
Grad / Opština:Koceljeva-Donje Crniljevo
Telefon:060/640-01-11
E-Mail:trgovinaignjatovic@gmail.com
Web:https://trgovinaignjatovic.rs/

Kompanija Trgovina Ignjatović d.o.o. osnovana je 2003. godine i od samog početka se bavi trgovinom i pružanjem usluga u oblasti agrara. Danas, posle više od 15 godina uspešnog poslovanja slovimo za jednog od regionalnih lidera.

Od 2010. godine, kupovinom restorana Metropol u Koceljevi i restorana Radovanje u Vladimircima, delatnost se širi i na ugostiteljsku. Centrala firme nalazi se u Goločelu.
U okviru kompanije radi 12 poljoprivrednih apoteka u različitim lokacijama Zapadne Srbije, kao i dva maloprodajna objekta mešovite prehrambene robe.
Prepoznavši u nama pouzdanog i kvalitetnog partnera, vodeći proizvodjač stočne hrane u Srbiji – kompanija “PATENT Co” nam je ukazala poverenje i postavila nas za regionalnog ovlašćenog distributera stočne hrane i premiksa. “PATENT CO” proizvode plasiramo kroz 12 sopstvenih maloprodajnih objekata i preko 30 veleprodajnih objekata. Konstantno povećanje obima posla zahtevalo je razvijanje jednog posebnog sektora firme – sektora za transport.

Pored prevoza za sopstvene potrebe, naša vozila su dostupna za uslužni transport i prevoz.
Kompanija se od 2010. godine bavi i otkupom voća – jagoda, malina, kupina i šljiva.

Kompanija se od 2010. godine bavi i otkupom voća. Iz godine u godinu se trudimo da proizvodjačima voća obezbedimo najbolje cene i siguran otkup. Takodje, našim partnerima otkupljivačima obezbedjujemo kvalitetnu robu uz poštovanje rokova i količina.

Konstantno povećanje obima posla zahtevalo je razvijanje jednog posebnog sektora firme – sektora za transport. Pored prevoza za sopstvene potrebe, naša vozila su dostupna za uslužni transport i prevoz. Kao i u svim drugim sektorima kompanije, osnovni cilj je zadovoljan klijent i stoga nastojimo da poštujemo svaki dogovor.

Transportni kapaciteti su od 5t do 25t tereta. Takodje, posedujemo i kamion cisternu za prevoz rinfuzne robe.