TRGOVINA NA MALO NAMEŠTAJEM BEOSTAR Zvezdara – Beograd

TRGOVINA NA MALO NAMEŠTAJEM BEOSTAR Zvezdara – Beograd

Delatnost:Trgovina na malo nameštajem, opremom za osvetljenje i ostalim predmetima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicama
PIB:107004372
Adresa:Vojislava Ilica br. 7
Poštanski broj:11050
Grad / Opština:Zvezdara - Beograd
Telefon:063/398-352
E-Mail:infobeostar@yahoo.com
Web:http://www.beostar.rs/

TRGOVINA NA MALO NAMEŠTAJEM BEOSTAR Zvezdara – Beograd

Naš salon Vam nudi veliki asortiman dušeka i kreveta. Mi znamo da je svaka osoba različita ali isto tako da je dobar san izuzetno bitan i iz tih razloga razvijamo nove i bolje linije dušeka koji će Vam omogućiti san koji relaksira i okrepljuje.

Fabrika „Bonneli“, sa kojom sarađujemo, postoji dugi niz godina. Višegodišnje sticanje znanja i iskustva u izradi dušeka koristi da za Vas bira najkvalitetnije materijale i najmoderniju tehnologiju, a gotov proizvod bude pristupačan i prilagođen domaćem potrošaču. Njihovi proizvodi zadovoljavaju sve ekološke norme, potrebe anatomije tela i atestirani su od strane ovlašćenih i nadležnih ustanova.

Da bi izašli u susret potrebama kupaca, dušeci se mogu izraditi i u vanstandardnim dimezijama. Mi sarađujemo na obostrano zadovoljstvo, pridružite nam se i Vi. U svom asortimanu nudimo Vam i krevete od bukovog drveta, naddušeke od memorijske pene i latexa, kao i veliki izbor jastuka. Ukoliko niste sigurni kada je pravo vreme da promenite svoj dušek, predočićemo Vam neke od pokazatelja:

ukoliko se konstantno budite sa bolovima i osećajem umora;

ukoliko ste dušek nabavili pre deset i više godina;

ukoliko opruge možete napipati pod navlakom dušeka;

ukoliko su vidljivi deformiteti ili ulegnuća;

ukoliko dušek više ne pruža anatomsku potporu Vašem telu;

Zdrav san i kvalitetan odmor je nešto što sami sebi treba da poklonite, ne čekajte na druge !
Kreveti
Za udoban san i san vaših najmilijih – kreveti od bukovog drveta. Pravilnim odabirom dobrog i kvalitetnog sistema za spavanje možete smanjiti i otkloniti bol, neutralisati nepotrebne tačke pritiska, stres i napetost izazvani nepravilnim položajem tela u toku spavanja.
SPRATNI KREVETI
OPREMA ZA KREVETE
BRAČNI KREVETI (DOUBLE)
NATKASNE
LATOFLEX LETVICE
Dušeci
Za udoban san i san vaših najmilijih – veliki asortiman dušeka. Ako želite dobro spavati i kvalitetno se naspavati, uz krevet je potrebno odabrati odgovarajuću podlogu za spavanje, odnosno pripadajući dušek koji ce obezbediti željenu udobnost i kvalitetan odmor, relaksaciju i regeneraciju tela.
Jastuci
Funkcija jastuka je da omogući opuštanje mišića gornjeg dela leđa i vrata tokom spavanja, zato je takođe važno posebnu pažnju posvetiti i odabiru odgovarajućeg jastuka. Upotreba pravilno odabranog jastuka koji je napravljen od kvalitetnog materijala značajno popravlja kvalitet sna, a samim tim i kvalitet samog života. Jastuk je ključ pravilnog položaja pri spavanju.