Triko proizvodnja i prodaja čarapa Zvezdara – Beograd

Triko proizvodnja i prodaja čarapa Zvezdara – Beograd

Delatnost: Proizvodnja i prodaja čarapa
PIB:
Adresa: Nikole Grulovića 88
Poštanski broj: 11126
Grad / Opština: Zvezdara - Beograd
Telefon: 011/2887-891, 065/2887-891
E-Mail: trikoella@gmail.com
Web:

Triko proizvodnja i prodaja čarapa Zvezdara – Beograd

Firma TRIKO je osnovana 1992. godine. Bavi se proizvodnjom I prodajom visokokvalitetnih čarapa čija je izrada usmerena na korišćenju prediva najpoznatijih Italijanskih proizvodjača. Proizvodni asortiman sadrži ženski , muški I dečiji program. Modeli koju su izloženi su samo deo našeg proizvodnog programa koji se svaki dan proširuje novim modelima, bojama I materijalima. Pored navedenog smo u mogućnosti da izadjemo u susret posebnim željama kupaca u pogledu dezena, boja, materijala I veličina.

Muski program

Muski pamucni program je izradjen od visokokvalitetnog uvoznog pamuka I sastoji se od natikace (tanka I frotir), klasicna muska sokna I dokolenica od cesljanog I merciranog pamuka, tanka medicinska bez gume, omladinska sokna I dokolenica u vise dezena, sportske tanke, polufrotir I frotir, ekstra sportske sa pojacanjima, stucne, termo sokna I dokolenica u vise boja I dezena

Deciji i babi program

Deciji I bebi program se sastoji iz sokni, dokolenica, termo sokni, termo dokolenica, pamucnih hulahopki, hulahopki od mikrofibera I hulahopki u dezenu. Izradjene su od najkvalitetnijih uvoznih materijala: mikrofibera, pamuka, likre I poliamida.

Sve nase proizvode mozete poruciti preko emaila trikoella@gmail.com ili telefonom,a takodje radimo i prodaju pouzecem.