Trivuk DOO Zemun – Beograd

Trivuk DOO Zemun – Beograd

Delatnost: Prerada i konzervisanje mesa
PIB: 100254194
Adresa: Vrtlarska 35a
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Zemun - Beograd
Telefon: 063/221-478, 062/402-447, 011/316-05-32, 011/402-446
E-Mail: trivuk@eunet.rs
Web:

Trivuk DOO Zemun – Beograd

TRIVUK D.O.O. društvo za trgovinu, proizvodnju i usluge osnovano je 1995. godine i naslednik je preduzeća VUK-trade iz Knina. Preduzeće se bavi trgovinom na malo i veliko, proizvodnjom proizvoda od mesa kao i menjačkim poslovima. U sastavu preduzeća nalaze se četiri maloprodajna objekta (marketa) prehrambene robe od kojih market u Vrtlarskoj 35a prodaje i sveže meso i u sklopu ovog marketa nalazi se i grill (fast food) sa radnim vremenom od 24 sata. Menjački poslovi se obavljaju u dva maloprodajna objekta (u Zemunu, Vrtlarska 35a i na Bežanijskoj Kosi, Stojana Aralice 26a).
U sastavu preduzeća nalazi se i registrovan objekat za proizvodnju proizvoda od mesa, izgrađen po savremenim standardima, gde su najprepoznativiji proizvodi pršut i panceta proizvedeni na tradicionalni dalmatinski način. Pored proizvodnog dela posedujemo kancelarijski i magacinski prostor kao i dostavna vozila za razvoz od kojih jedno vozilo sa ugrađenom klima komorom.
Preduzeće već dugi niz godina zapošljava od 40 do 50 radnika. Sa strukturom zaposlenih TRIVUK d.o.o. ima zakoružene sve poslove koji su potrebni za funkcionisanje preduzeća.
Moramo naglasiti da smo izrazito porodična firma i da su nam namere da se razvijamo u proizivodnom delu osim na domaćem tržištu i jednog dana i na inostranom tržištu.
PROIZVODI:
Trivuk pršut proizvodimo na tradicionalan dalmatinski način suvog soljenja, stiskanja, hladnog dimljenja, sušenja i zrenja. Meso isključivo nabavljamo u svežem stanju od klanica iz Srbije. Čitav proces zahteva period od najmanje godinu dana. Iskustvo koje smo preneli iz rodnih krajeva uskladili smo sa savremenim kriterijuma čuvanja i pakovanja.
Ostali suvomesnati proizvodi i suve slanine (panceta) se takodje proizvode na tradicionalni (prirodni) način, suvim soljenjem, hladjenjem, dimljenjem i sušenjem bez ikakvih dodataka. Meso se isključivo nabavlja u svežem stanju od klanica iz Srbije i čitav ciklus proizvodnje traje oko 40 dana.

MALOPRODAJNI OBJEKTI:
1. MINI MARKET – Miće Radakovića 4s, Zemun (prodaja prehrane i robe široke potrošnje), radno vreme 6 – 22 h svaki dan
2. DRAGSTOR – Vrtlarska 35a, Zemun (prodaja prehrane i robe široke potrošnje, prodaja svežeg mesa) radno vreme 00-24
– GRIL (FAST FOOD) (brza hrana i uslužno pečenje mesa iz naše mesare) radno vreme 7 – 22 h svaki dan
– MENJAČNICA (otkup i prodaja svih valuta – uz mogućnost dogovora) radno vreme 8 – 21
3. MARKET – Stojana Aralice 26a, Novi Beograd (prodaja prehrane i robe široke potrošnje) radno vreme 6 – 22 h svaki dan
– MENJAČNICA (otkup i prodaja svih valuta – uz mogućnost dogovora) radno vreme 8 – 20, nedeljom do 16 h
4. MINI MARKET – Stojana Aralice 28, Novi Beograd (prodaja prehrane i robe široke potrošnje) radno vreme 6 – 22 svaki danKarakteristični proizvodi su pršut i panceta koji se proizvode na tradicionalni dalmatinski način. Naše namere su da se razvijamo
u proizvodnom delu sa prepoznatljivim i kvalitetnim proizvodima na domaćem tržištu a jednog dana i na inostranom tržištu u skladu
sa poslovnim ambijentom i finansijskim mogućnostima.