TV servis popravka televizora LCD i LED Skadrić Elektrotehnika Beograd

TV servis popravka televizora LCD i LED Skadrić Elektrotehnika Beograd

Delatnost: Popravka aparata za domaćinstvo i kućne opreme
PIB: 104570417
Adresa: XXI Divizije 21
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 061/42-32-689
E-Mail: slobodanskadric1945@gmail.com
Web:

TV servis popravka televizora LCD i LED Skadrić Elektrotehnika Beograd

Firma sa dugogodisnjim iskustvom, specijalizovana za TV servis – popravka televizora: LCD i LED. Radimo sve marke i tipove televizora, npr. Filips, LG, Samsung, Fox, Vox, Vivax, Adler, Tesla, Hisensne i ostale.
Drugi TV servis u gradicu Pejtonu kao s.z.r.
1990. godine osnivamo privatno preduzece “Skadric elektronik” za bavljenje trgovinom tehnicke robe kao i servisa. Od 1990-2000 godine bavimo se trgovinom TV, muzickih uredjaja i manjih kucnih aparata, najpoznatijih marki i direktan uvoz iz Nemacke. Poznata prodajna mesta su nam na sajmu hala 12 od 1990-1999 kao i gradic Pejton i na Zvezdari ulica XXI divizije.
TV Servis popravka televizora Beograd
1999. od maja meseca prekidamo sa trgovinom tehnicke robe ustupamo svoj poslovni prostor za potrebe vojske s obzirom na tadasnje okonosti zbog NATO bombardovanja. Za svo to vreme radio je TV servis do danasnjeg dana kao i nadalje u ulici 21. Divizije br. 21.
Kao najstariji aktivan elektrotehnicar slabostrujas razvio sam kvalitetne servisne usluge, popravke TV i ostalih elektricnih uredjaja, sto i garantuje moje iskustvo.
Garancija na sve popravke
Garantujemo svojim musterijama kvalitetnu, korektnu uslugu sa najpovoljnijim cenama i garancijom.
Pre svake zavrsne popravke musterije obavestavamo i upoznajemo o stanju TV aparata, isplativosti ulaganja i cenom. Stranka nije duzna da prihvati opravku niti da plati pregled TV ili drugog aparata. Terensku sluzbu trenutno nemamo ali je uvodimo uskoro.
Izvolite cenjene musterije, ako Vam ne daj Boze zatreba usluga popravka TV aparata, obratite se na telefon 061/4232689 i dogovoricemo se oko popravke za najpovoljniju i najkvalitetniju uslugu ako se naravno opredelite za nas.

Sadasnji naziv firme “Skadric Commerce” odlukom direktora, dobija i podnaziv stare firme Skadric elektronik od pre 30 godina kako bi nas prepoznale stare musterije.
Osnivac vlasnik i direktor Skadric Slobodan, XXI Divizije br. 21