Under Construction gipsani radovi Rakovica – Beograd

Under Construction gipsani radovi Rakovica – Beograd

Delatnost:Gipsarski radovi, spušteni plafoni
PIB:
Adresa:Vukasovićeva 70/13
Poštanski broj:11090
Grad / Opština:Rakovica - Beograd
Telefon:060/759-15-34, 063/846-28-46
E-Mail:gipsaniradovi.srbija@gmail.com
Web:http://www.gipsani-radovi.rs/

Under Construction gipsani radovi Rakovica – Beograd

Zbog svoje funkcionalnosti, ekonomičnosti ali i brojnih drugih karakteristika gips je danas sve korišćeniji materijal prilikom uređenja prostora različitih namena. Pored toga što je ekološki zdrav, gips kao građevinski materijal pogodan je i zbog svoje nezapaljivosti, izolatorskih svojstava i činjenice da je veoma ekonomično rešenje.

Cene koji iziskuju gipsani radovi krajnje su pristupačne svima koji žele svoj stambeni ili poslovni prostor estetski upriličiti a posete gostiju ili poslovnih partnera.

Stručni tim firme UNDER CONSTRUCTION

prekriće sve eventualne nedostatke na zidovima ili plafonu bilo koje prostorije. Pregradni zidovi sve su zastupljeniji u uređenju enterijera, jer često omogućavaju promenu dimenzija same prostorije, bez potrebe za rušenjem zidova i naknadnim malterisanjem zbog ugradnje i postavljanja instalacija. Uprkos brojnim kritikama neupućenih ljudi, tvrdimo da gipsani zid ima solidnu zvučnu i toplotnu izolaciju, i donekle zamenjuje zid od cigle, omogućava radnje poput gletovanja i lepljenja tapeta, kao i laku demontažu.

Garantujemo Vam da bez problema možemo rešiti problem suvišnih kablova u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru, kao i ventilaciju i niskonaponske mreže. Odgovor je: spušteni plafoni! Pored toga što su veoma funkcionalni, mogu imati i svojih estetskih svojstava i u kombinaciji sa rasvetom, učiniti boravak u toj prostoriji pravim uživanjem.

Posebna vrsta spuštenih plafona, Armstrong plafoni svoju primenu nalazi u objektima poput bolnica, tržnih centara, banaka, i sl. U svakoj prostoriji koja zahteva prikrivanje, ali i laku dostupnost instalacijama iznad plafona. Često su viđeni i u salama za sastanke, zbog svog svojstva da upijaju zvuk, i opredele sam kvalitet govora.

MOLERSKI RADOVI

Nikako se ne sme zanimariti ni uticaj koji imaju molerski radovi. Nakon svih građevinskih poslova, oni su ti koji daju završni pečat prostoriji i opredeljuju izgled. Budite uvereni da će moleri firme UNDER CONSTRUCTION za Vas, vrlo profesionalno obaviti sve poslove vezane za moleraj. Pre svega, bavimo se gletovanjem zidova, i pripremanjem za krečenje ili lepljenje tapeta, potom i farbanje terasa i radijatora.

Na Vama je samo da odaberete boju enterijera, koja će istaći delove prostorije ali i, po potrebi, pokriti neke nedostatke. Zapamtite da boje mogu ostaviti jaki uticaj na posetioce i upotpuniti estetiku enterijera.

Cene za krečenje stana sada ne bi trebalo da Vas brine! Kvalitet i stručnost našeg tima, kao i spremnost da saslušaju svaku Vašu sugestiju ali i daju svoj predlog, uveriće da smo potpuno posvećeni izvršenju svog posla.

Mi smo majstori sa 10-godina iskustva, i željom da Vaš prostor učinimo boljim mestom za životne i poslovne aktivnosti.