Union Šped DOO Beograd

Union Šped DOO Beograd

Delatnost: Međunarodni transport i logistika
PIB: 106516919
Adresa: Prve Pruge 31a
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 011/655-72-00, 011/260-33-87
E-Mail: office@unionsped.rs
Web: http://unionsped.rs/

Union Šped DOO Beograd

UNION ŠPED je nastao kao potreba da se na tržištu Srbije pruže usluge iz domena medjunarodne špedicije i transporta, na najvišem nivou kvaliteta, po konkurentnim cenama. Kadrovi koji klijentima obezbedjuju usluge iz domena medjunarodne špedicije su vrhunski specijalisti koji su svoje dugogodišnje iskustvo sticali u renomiranim špedicijama bivše Jugoslavije.

UNION ŠPED

zapošljava više od 50 stručnjaka različitih specijalnosti koji svakodnevno pružaju usluge organizacije transporta, carinskog posredovanja i logistike velikom broju renomiranih klijenata iz Srbije i drugih zemalja.Medju našim cenjenim klijentima su firme koje posluju u različitim sektorima privrede, različitih veličina i profila. Naši korisnici su kako individualni preduzetnici, tako i multinacionalne kompanije, mnoge od njih lideri u svojim delatnostima.

UNION ŠPED

izmedju ostalog, uspešno servisira potrebe najvećih nacionalnih sistema koji posluju u oblasti uvoza i distribucije naftnih derivata, proizvodnje i distribucije električne energije, hemijskoj i metalopreradjivačkoj industriji.U kratkom periodu UNION ŠPED je uspeo da se izbori za veoma uglednu poziciju na tržištu Srbije.

Naš uspeh dugujemo poverenju naših klijenata i partnera sa kojima negujemo odnose dugoročne saradnje i uzajamnog poverenja kao i profesionalnom i posvećenom angažovanju naših zaposlenih.

UNION ŠPED

pruža kompletan set usluga iz domena organizacije medjunarodnog i domaćeg transporta, carinskog posredovanja i logističkih rešenja, kao pouzdanu podršku Vašoj spoljno-trgovinskoj delatnosti, proizvodnji ili prodaji.

Bilo da nameravate da otpremite ili dopremite, paket težine 1 kg ili pošiljku koja se meri hiljadama tona, iz Srbije za bilo koje odredište u svetu ili iz bilo koje zemlje sveta u Srbiju, kopnom, vodom ili vazduhom, bilo kojim transportnim sredstvom, UNION ŠPED Vam nudi jedinstvena transportna rešenja prilagodjena Vašim potrebama.Fizički transfer sirovina i gotovih proizvoda na medjunarodnom tržištu regulisan je, izmedju ostalog, i poštovanjem nacionalnog carinskog zakonodavstva.

UNION ŠPED Vam stoga nudi svoje usluge carinskog posredovanja kao neizostavni deo mnogobrojnih aktivnosti medjunarodne trgovine.

Nezavisno da li su Vaše sirovine ili proizvodi u postupku uvoza, izvoza ili nekom drugom carinskom postupku, UNION ŠPED Vam obezbedjuje efikasne usluge zastupanja pred carinskim organima, u svim postupcima, uz brzo i pouzdano sprovodjenje svih carinskih formalnosti.

Bez obzira na sektor u kojem poslujete

UNION ŠPED Vam stavlja na raspolaganje usluge skladištenja kao sastavni deo transfera robe od Vaših dobavljača do krajnjih korisnika.

UNION ŠPED za svoje klijente obezbedjuje različite logističke usluge kao deo celovitog upravljanja lancem snabdevanja. Za Vas planiramo, realizujemo i kontrolišemo tokove roba i informacija na putu od Vaših dobavljača do Vaših krajnjih kupaca.

UNION ŠPED Vas oslobadja brige o kretanju roba i informacija i omogućava da se potpuno posvetite Vašem osnovnom poslu.