UR Zen-It Voždovac – Beograd

UR Zen-It Voždovac – Beograd

Delatnost: Proizvodnja hleba, svežeg peciva i kolača
PIB: 101721931
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 350
Poštanski broj: 11010
Grad / Opština: Voždovac - Beograd
Telefon: 011/241-65-13
E-Mail: office@zenitlizing.co.rs
Web:

UR Zen-It Voždovac – Beograd

je najlepše mesto za punjenje baterija! Malo za dušu, malo za stomak!

Pekara ZENIT sadrži bogatu ponudu slatkog i slanog peciva, torti, kolača i bezalkoholnih napitaka.

Veliki izbor raznovrsnih torti za veselja
Svi naši kolači obiluju kvalitetnim sastojcima kao što su orasi, lešnici, čokolada, kesten, smokve, šljive, koji se ručno obrađuju i pažljivo pripremaju po tradicionalnim receptima. Stoga je njihova izrada dug i zahtevan proces koji traži strpljenje i umešnost. Mi smatramo da je ovaj ‘starinski’ metod jedini način da se proizvedu dobri domaći sitni kolači.

Naše slano posluženje je ukusno, kvalitetno i dekorativno! Pravljeno je sa brigom o svakom detalju, u duhu domaće tradicije koju negujemo već decenijama. Upotpunjen svečanom tortom i kolačima iz naše ponude, on predstavlja idealno rešenje za dečije rođendane i sva druga slavlja.
Naši slani zalogaji su kombinacija tradicionalnih i internacionalnih ukusa. Zastupljeni su najkvalitetniji proizvodi sa ovog podneblja (pršuta, pečenica, sirevi, kajmak,), kao i provereni proizvodi svetskih kuhinja (losos, parmezan, gorgonzola, bri, čeri paradajz, rukola…). Sva peciva su ručno mešena i sasvim sveže pripremljena: kiflice, pitice, projice …
Za vas pripremamo i posna i vegetarijanska posluženja, a po želji kreiramo i poseban program baziran na integralnim pecivima i organskoj hrani.
Nudimo vam nekoliko osnovnih menija u okviru kojih su moguće varijacije po vašoj želji. Moguće su takođe i kombinacije različitih menija.