Uvoz i prodaja guma Beograd Gumimpex DOO

Uvoz i prodaja guma Beograd Gumimpex DOO

Delatnost:Trgovina na veliko delovima i opremom za motorna vozila
PIB:100169211
Adresa:Kružni put 21-J
Poštanski broj:11090
Grad / Opština:Beograd
Telefon:063/228-687
E-Mail:gumimpex@gmail.com
Web:http://www.gumimpex.com/

Uvoz i prodaja guma Beograd Gumimpex DOO

Preduzeće se bavi uvozom guma za građevinske mašine, teretnih pneumatika, guma za poljoprivredne mašine, pneumatika za specijalne namene, kao i kompletnog programa unutrašnjih guma i zaštitnih pojaseva za sve vrste guma.
PRODAJA GUMA
Gume za kamione i autobuse
Gume za građevinske i industrijske mašine (damperi)
Gume za viljuškare
Traktorske gume
GUMENI PODOVI
Elektroizolacioni podovi
Podovi od čiste gume
Podovi sa umetkom – Gumeni dihtung
Bolo prostirke
Rebraste prostirke
U ponudi “GUMiMPEX”-a , se nalaze i drugi proizvodi od gume , posebno izdvajamo gumene podove.
Od gumenih podnih obloga iz naseg asortimana, možemo preporučiti, elektroizolacione prostirke , podove od čiste gume, podove sa umetkom-gumeni dihtung, bolo prostirke i rebraste prostirke.
Sve gumene podne obloge su usklađene sa evropskim i nasim standardima. Posebno moramo naglasiti da elektroizolacione prostirke , “GUMiMPEX” atestira u nasim akreditovanim labaratorijama.
Pored domaćih proizvođača pneumatika (Trayal, Tigar i Ruma guma), u našoj ponudi se nalaze i poznati brendovi vodećih kineskih proizvođača pneumatika kao što su Marcher, Triangle, Aufine, Midland, koji su se skladnim odnosom cene i kvaliteta, kamionskih i autobiskih guma, guma za građevinske mašine, guma za industrijske mašine, guma za viljuškare, dokazali velikim udelom zastupljenosti na našem tržištu. Kod nas možete nabaviti i gume svih renomiranih svetskih proizvođača, kao što su: Kama, Sava, Goodyer, Dunlop, Michelin, Kormoran, BKT, Mitas….